Lejárt műszakis kocsit vettem és most nem megy át műszakin visszakaphatom a pénzem ??
Figyelt kérdés
Azt mondta eladó hogy hibátlan meg átmegy műászakin csak azért volt kivonva mert hogy külföldi aztán nem volt még idő megműszakiztatni2022. márc. 18. 19:28
21/59 anonim válasza:
#19 Nagyon nem érted még hogyan működik a világ.....
22/59 A kérdező kommentje:
tehát az ember bemegy egy kereskedésbe ahol van rengeteg autó fizet több mint 1 millió foprintot és még őt büntetik meg majd ? ez magyarország ?
2022. márc. 18. 20:07
23/59 anonim válasza:
Nem, ez egy olyan balfasz, akinek fingja nincs, hogy megy egy autó adásvétele.
24/59 A kérdező kommentje:
ja tehát ha nem értek a jogi menethez éls mondja nekem hogy ott kell maradnia papirnak és kipostázza akkor bukjam el a pénzem ?
ez nem csalás véletlen ?
2022. márc. 18. 20:09
25/59 anonim válasza:
#22 Tudod ez egy jól kitervelt csalás volt, te meg mindent a csaló kezébe adtál.
26/59 anonim válasza:
#24 De ez csalás. Éppen ezért kell(ene) tisztában lenni egy autó vásárlásának menetével.
27/59 A kérdező kommentje:
de ez egy kereskedés nem tud eltünni az ember ha odahivom a rendőrséget akkor hogyan úszhatja ezt meg nem értem.. ????
hát tőle vettem, ő nevén vagy kereskedésen van a kocsi
2022. márc. 18. 20:12
28/59 anonim válasza:
Most vettél életedben először autót?
Csak mert illene tudni, hogy adásvételi szerződés nélkül semmit nem fogsz tudni csinálni.
De még bontóba sem fogod tudni leadni az a vicc :D
29/59 anonim válasza:
#27 Úgy úszhatja meg hogy letagadja, te meg semmilyen bizonyítékot nem tudsz felmutatni. A rendőrök meg nem tudnak ezzel mit csinálni.
30/59 A kérdező kommentje:
nem érted hogy volt adásvételi és alá is irtuk de azt mondta hogy mivel velük csináltatom a biztositást igy ott kell maradnia és majd kiküldni postán, de most telefonba meg azt mondta hogy kiküldte már de ez nem igaz nem kaptam meg
2022. márc. 18. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!