Milyen autót vegyek 200HP környékén?
Szeretnék kicsit beújítani kocsi téren. Jelenleg egy Nissan Juke van itthon, a mérete miatt választottuk ezt, illetve a megbízható motor miatt, kevés km volt benne és jó áron adták, viszont teljesítményben nem annyira van toppon.
Szeretnék valamit 200HP körül, maximum 1.5m értékben. Nem szeretnék új autót venni, inkább a régebbi kocsikért vagyok oda, akár 20 éves is jöhet ha jó állapotban van.
Nincs sok dolog aminek megkellene felelni:
- ne SUV legyen
- 3 ajtós legyen
- 200 HP körül
- ne fogyasszon 12 liternél többet 100km-en
Gondoltam Mazda mx5-ben, de teljesítményben elég kevésnek látom. A másik a BMW Z3 vagy Z4, de ezekre rettentő sokat kell költeni ha valami elromlik.
Talán valahol a Honda vagy volkswagen környékén lesz a megoldás, esetleg megint nissan.
Ennyiért 90%-ban a német prémium trióból tudsz válogatni de nem ajánlott mert ezek tipikusan azok az autók amiket külföldről hoztak csillió kilóméterrel és itthon már átment rajta 5 fillérbaszó tulajdonos aki rájött hogy nem tudja fenntartani.1,5 millióból csak olyat kapsz amire rövid időn belül rá kell költeni mégegyszer ennyit és sejtem hogy nem tudsz kipengetni akármelyik pillanatban 2-500ezret szervízre.
A maradék leginkább amerikai autók,levedlett huszonéves prémium/luxus hodályok,különböző hot hatchek,ebből az utolsó a legésszerűbb döntés.
Astra G/H Coupe turbós motorral,Seat Leon 1.8T,Ford Focus ST170 stb
Persze ebből is inkább a kínálat alját kapod meg átment rajtuk pár racsézós tizenéves marha de az alapjuk népautók szóval sok alkatrész olcsóbban beszerezhető,nem elképesztően bonyolultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!