Milyen első autót vegyek 600 ezer környékén?
Figyelt kérdés
Elégé ötlet hiányba vagyok. Gondoltam hátha kapok ötleteket amin érdemes elgondolkodni. Számomra a Japán autók a legjobbak de német felé is hajlok.2021. nov. 9. 12:25
1/6 anonim válasza:
Az utóbbi időben felmentek az árak, ehhez én a helyedben pár százezret még lehet gyűjtenék inkább
4/6 anonim válasza:
Renault Megane II. 1.4 vagy 1.6-os benzines motorral. A hiedelmekkel ellentétben egyáltalán nem rossz autó. A 600.000ft-os keretből már nem is a kínálat alját kapod.
5/6 anonim válasza:
Hú hát ezért már kapsz egy fasza Dacia 1100-ast vagy az is lehet (de nem akarom leszólni magam) hogy egy kiváló Zsigulit.
6/6 anonim válasza:
Én egy pici kis Daewoo matiz-t vennék. Nem viccelek. Kicsi kis sz@r de egyszerű és olcsó javítani akár otthon a garázsban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!