Milyen autót vegyek 500 ezer forint környékén?
Ebben az ár savban szeretnék olyan autót, ami megbízható, esztétikus, és lehetőleg nem csak 75 lóerő. :)
Tudtok ilyet ajánlani?
500ért örülj, ha a következő műszaki vizsgáig nem hullik ki alólad.
Swift
"megbízható, esztétikus, és lehetőleg nem csak 75 lóerő. Tudtok ilyet ajánlani?"
Nem :)
Szia!
Én 430 ért vettem 2 éve egy VW Lupo t kis 1.0 motorral..én imádom,már mentem vele 24 ezer km-t ,magyarul elég sokat használom, van h mentem vele nagyobb távon is,bár nem erre van kitalalva,de tökéletes nekem..Békéscsabáról Szegedre pl ezzel járok,van h Debrecenbe is.. de leginkább közeli 1-2 városba használom,Gyula,Békés és városba szaladgálós.. soha nem volt semmi baja,bár én nem hajtom,vigyázok rá, főúton 90et simán viszi,de tud ez közel 140et is,csak az már vegsebessegnek mondanám..vagyis én mikor megneztem mennyit megy,es nem nyomtam tovább már, nem erre van nyilván..
így nyilván nem utazó tempó,de 90-100al lehet menni vele siman,úgyh nem erolkodik..
Mikor vettem akkor olaj,szűrők csere,gyertya csere,és ennyi volt. Azóta végig használat mellett semmi baja nem volt,gyönyörűen jön megy,szeretem..:) olajcserén kívül 0 ft ráköltés..
Mondjuk megkimelten vettem tulajtol:) lehet csak én fogtam ki,de en imadom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!