Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 200HP...

Milyen autót vegyek 200HP környékén?

Figyelt kérdés

Szeretnék kicsit beújítani kocsi téren. Jelenleg egy Nissan Juke van itthon, a mérete miatt választottuk ezt, illetve a megbízható motor miatt, kevés km volt benne és jó áron adták, viszont teljesítményben nem annyira van toppon.

Szeretnék valamit 200HP körül, maximum 1.5m értékben. Nem szeretnék új autót venni, inkább a régebbi kocsikért vagyok oda, akár 20 éves is jöhet ha jó állapotban van.

Nincs sok dolog aminek megkellene felelni:

- ne SUV legyen

- 3 ajtós legyen

- 200 HP körül

- ne fogyasszon 12 liternél többet 100km-en

Gondoltam Mazda mx5-ben, de teljesítményben elég kevésnek látom. A másik a BMW Z3 vagy Z4, de ezekre rettentő sokat kell költeni ha valami elromlik.

Talán valahol a Honda vagy volkswagen környékén lesz a megoldás, esetleg megint nissan.

2022. ápr. 1. 10:56
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ment is a zöld pipa, mert látom rádfér :D
2022. ápr. 1. 12:37
 12/21 anonim ***** válasza:
Corolla 1.8 TS
2022. ápr. 1. 13:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Mi a véleményetek a Honda Type R-ről?
2022. ápr. 1. 13:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó autó, de ennyiért nem kapsz.
2022. ápr. 1. 14:06
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Annyira szeretem ezeknek a "kisfiú autót keres" kérdéseknek a megfogalmazását. Be akarja újítani a Nissan Juke-ot, mert teljesítményben nincs annyira toppon. Keret: egy öregebb Juke értékének a fele-harmada. Nem szeretne új autót venni 1,5m forintból, mert ő a régi kocsikért van oda. Hú de jó hogy szólsz, pedig már pont ajánlottam volna pár fasza 200 lovas új autót másfél misiért! :)
2022. ápr. 1. 14:44
 16/21 A kérdező kommentje:
1.5m-ért vettem a Nissan Juke-ot kb 80ezer km-el, 2013-as. Melyik országban élsz?
2022. ápr. 1. 15:48
 17/21 anonim ***** válasza:
71%
16: Inkább én kérdezem tőled: melyik évtizedben élsz? Van fogalmad arról, mennyiért megy most egy 2013-as Juke? Na nem mintha valaha is lett volna 1.5m-ért 80 ezret futott darab, hacsak nem törve vette apukád. De javaslom hogy nézz körül kicsit a használtautópiacon, és ismerkedj meg az aktuális árakkal, mert úgy látom kicsit el vagy tájolva.
2022. ápr. 1. 16:03
 18/21 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök neked, hogy jobban tudod mennyibe került a saját autóm mint én :D

Adhatnál hasonló értelmes választ az eredeti kérdésre is.

2022. ápr. 1. 16:06
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell felháborodni azon, ha szóvá teszik a kamuzásodat. Semmi szégyellni való nincs abban, hogy egy izgalomra vágyó, elsőautóvásárlás előtt álló fiú vagy, mivel mindnyájan azok voltunk valaha. Nem tudok tippet adni az eredeti kérdésre, mert gyakorlatilag lehetetlen tűrhető állapotú 200 lovas autót szerezni és/vagy csinálni ennyi pénzből, ha nem autószerelő családba születtél.
2022. ápr. 1. 16:15
 20/21 A kérdező kommentje:
Alakul a dolog. A válaszod második fele, már majdnem értékelhető :D
2022. ápr. 1. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!