Mi az oka, hogy nemcsak nagyvárosokban van forgalmi vizsga?
Figyelt kérdés
Annak mi az oka, hogy bizonyos kisvárosban is lehet forgalmi vizsgázni? Hiszen ott nincs akkora forgalom meg soksávos utak, meg rengeteg lámpa, zsúfoltság, mint egy megyeszékhelyen, tehát nem ugyanaz a nehézségi szint. Mi alapján dől el, hogy mely városokban van forgalmi vizsga?2022. márc. 31. 20:24
11/11 anonim válasza:
Hmm, én Pesten vizsgáztam, de kisebb városban is gyakoroltunk sokat, mivel volt olyan vizsgaútvonal, ami azt érintette.
Hát nem tudom, ki hogy van vele, de nekem sokkal egyszerűbb volt a zöld lámpára a szép széles úton elindulni, mint zabszemmel a sggemben becsorogni a beláthatatlan macisajtos meg egyenrangú útkereszteződésekbe, ahol tényleg csak akkor látok ki a bokor, tábla, kerítés stb mögül, mikor már szinte belóg a kocsi orra az útra, ami sokszor úgy kétsávos, hogy sehogy, félre kell állni, ha valaki jön szemből. És egy kisváros sokszor tele van ilyenekkel, a valagnyi jobbkezesről nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!