Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hányadik forgalmi vizsgádon...

Hányadik forgalmi vizsgádon mentél át?

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 11:55
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
3.
4.
5.
5+
Végül feladtam, nem lett jogsim
38 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
jatt nélkül.
2022. márc. 31. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

B 2.

A2 2.

A 1.

Egyiknél se fizettem le senkit se.

2022. márc. 31. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Én kétszer futottam neki, mert volt közben egy költözésem. Szóval ahol először kezdtem, nem emlékszem szerintem harmadszor sem sikerült, még elég "éretlen" voltam hozzá.

Több évre rá a költözés után újrakezdtem, akkor másodjára átmentem, a párhuzamos parkolással mondjuk akkor is megszenvedtem valamiért de sikerült.

2022. márc. 31. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Negyedik, Pécsett minden szartért megbuktattak még anno 2015-ben. Gyalogos lelépett egyből vissza, túl közel mentél a kocsikhoz akkor is. Sajnos sokan vagyunk / voltunk / leszünk a kötelező buktatás áldozatai.
2022. márc. 31. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Elsőre a 30.órán,boríték és vezetési előélet nélkül.
2022. márc. 31. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Én átmentem az elsőn, a másodikon, sőt még a 4.-en is.🤷‍♂️ Szóval első próbálkozásra meg lett az AM, az A1, a B és a C kategória is.
2022. márc. 31. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!