Szétrágta a barátnőm idióta kutyája a forgalmimat, most mi a fenét csináljak? Hol kell másikat igényelni, mi a teendőm SÓS help plíz mí!!!!!!!!!
Okmányirodáról / Kormányablakról hallottál már?
Retard...
Köszönöm szépen, természetesen olvastam már az okmányhivatal-ablakról, csak nem tudtam h ott is ezt intézik, szomszed szerint ott mindig nagy a sor, zabszelet, víz lesz nálam :D kar h nincs egy telefonszám, amit felhivok és már intézik is majd küldik a ládába az új forgalmit. Köszönöm a valaszokat holnap intezem.
De a kutya a hibas, mert honnan gondolnám h felmászni egy ilyen sarki polcra és leveszi a forgalmit? Nekem nincs kutyám, megis honnan kene tudnom? Biztos te se tudsz mindebt, baratnom anyja meg szólhatott volna h ne hagyjam ott mert van itt egy pofatlan dög, aki szétrágja ha felkeltem :D
"D kar h nincs egy telefonszám, amit felhivok és már intézik is majd küldik a ládába az új forgalmit"
Hivatalos ügyeket nem lehet sehol sem telefonon intézni, csak személyesen, és azonosítva magadat. Max ha lenne ügyfélkapud, akkor ott kérhetnél időpontot és nem kellene annyit sorbaállnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!