Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szétrágta a barátnőm idióta...

Szétrágta a barátnőm idióta kutyája a forgalmimat, most mi a fenét csináljak? Hol kell másikat igényelni, mi a teendőm SÓS help plíz mí!!!!!!!!!

Figyelt kérdés
Helo , most keltünk fel barátnőmmel mert tegnap buli volt itt aludtam nála kint hagytam a nappaliban a forgalmi mat és az idióta kis kutyája szétrágta mire felébredtem de papír Faxni ket csinált belőle kb. használhatatlan, nagyon mérges vagyok , nem tudom mi a teendő hol tudok másikat igényelni azt se tudom hogy most a közlekedési hatóság hoz menjek be vagy az okmányirodába, hogy működik ez, nagyon mérges vagyok remélem barátnőm eladja ezt a dögöt!

#Kutya, forgalmi, szétrágta, idióta dög
2022. márc. 22. 16:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%

Okmányirodáról / Kormányablakról hallottál már?

Retard...

2022. márc. 22. 16:27
 2/23 anonim ***** válasza:
68%
Ja, tényleg a kutya az idióta, nem pedig az, aki fontos iratokat elöl hagy egy olyan lakásban, ahol tudja, hogy kutya van :D
2022. márc. 22. 16:31
 3/23 anonim ***** válasza:
60%
Gúglizzá' rá te paraszt!
2022. márc. 22. 16:32
 4/23 anonim ***** válasza:
48%
Okmányiroda, de a törzskönyvet azért vidd magaddal :)
2022. márc. 22. 16:39
 5/23 anonim ***** válasza:
64%
2022. márc. 22. 17:01
 6/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, természetesen olvastam már az okmányhivatal-ablakról, csak nem tudtam h ott is ezt intézik, szomszed szerint ott mindig nagy a sor, zabszelet, víz lesz nálam :D kar h nincs egy telefonszám, amit felhivok és már intézik is majd küldik a ládába az új forgalmit. Köszönöm a valaszokat holnap intezem.

De a kutya a hibas, mert honnan gondolnám h felmászni egy ilyen sarki polcra és leveszi a forgalmit? Nekem nincs kutyám, megis honnan kene tudnom? Biztos te se tudsz mindebt, baratnom anyja meg szólhatott volna h ne hagyjam ott mert van itt egy pofatlan dög, aki szétrágja ha felkeltem :D

2022. márc. 22. 18:37
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

"D kar h nincs egy telefonszám, amit felhivok és már intézik is majd küldik a ládába az új forgalmit"

Hivatalos ügyeket nem lehet sehol sem telefonon intézni, csak személyesen, és azonosítva magadat. Max ha lenne ügyfélkapud, akkor ott kérhetnél időpontot és nem kellene annyit sorbaállnod.

2022. márc. 22. 18:49
 8/23 anonim ***** válasza:
70%
Ja, időpont nélkül faszerdőbe való berohanás az ilyen buli.
2022. márc. 22. 19:10
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm , jó értem én h adatvédelem, de most zsúfolt a hetem, és mindez egy kutya miatt Áhh.
2022. márc. 22. 19:31
 10/23 anonim ***** válasza:
62%
Ne csodálkozz, hogy meg akarta enni, ha mint írtad (SÓS) még meg is sóztad neki....
2022. márc. 22. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!