Elvették a forgalmimat illegális átalakítás miatt, hol vizsgázhat az autó?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy jártam, hogy nem gyári kipufogó miatt elvették a forgalmimat. A forgalmit érvényes műszaki vizsgálattal tudom vissza szerezni. Az autó gyári már, hol tudom ilyenkor vizsgáztatni? A határozatban nincs megadva, hogy szigoritottra kell vinni. Bármelyik vizsga állomásra bevihetem, vagy kijelölt helyekre lehet csak?2021. jún. 6. 12:50
1/12 krwkco válasza:
Megpróbálhatnám kikeresni a rendeletet, de egyszerűbb, ha felhívod pl. az Autóklub egyik műszaki állomását, ahol vizsgáztatnak is. Ott mindig felveszik a telefont és az adminisztrátor megkérdezi a vizsgabiztost.
2/12 anonim válasza:
Ilyenkor csak egy hivatalos NKH vizsgaállomáson tudod levizsgáztatni. Keresd ki a neten a hozzád legközelebb lévőt és hívd fel őket.
3/12 anonim válasza:
Büntetést kaptál még azon kívül?
4/12 A kérdező kommentje:
2. Az összes vizsga állomás Nemzeti Közlekedés Hatóság által kijelölt hely, nem?
3. Igen kaptam, 30.000Ft pénzbírság volt a jutalom.
2021. jún. 6. 14:26
5/12 anonim válasza:
LOL de ez h bukik ki? lefekszik a sündőr alá és nyilván minden tipushoz ért és megmondja h ez nem gyári?
lécci mondd el sose hallottam még ilyet
6/12 anonim válasza:
#5: Úgy bukik ki, hogy üvölt a kocsi, mert egy repedt fazékba hányó macska
Ilyenkor NKH-nál kell vizsgáztatni.
7/12 anonim válasza:
jaaaaaaaaaaaaaaaa erre nem gondoltam
8/12 anonim válasza:
NKH szigorított, mindenbe bele fognak kötni, úgyhogy kösd fel a gatyád :D
Totál megérte feltenni azt a dobot...
10/12 anonim válasza:
#9: Miért is? Tipikus hülyegyerek megoldás, felb/sszuk az üvöltő dobot papírí nélkül, aztán csodálkozunk, ha megk/rnak. Érdekes, én beírattam az átalakítást, végigküzdöttem a szemeteket az NKH-nál, de nincs is belőle gondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!