Hogyan döntsem el hogy vegyek e hobbi autót?
Imádom az autókat és kitaláltam, hogy veszek a mindennapi autóm mellé egy régi Mini Cooper-t. El is mentem megnézni egyet, nincs is vele gond, szép és jó állapotú, de félek megvenni. Nagyon jó lenne, de félek, hogy nem éri meg azt a sok költséget amit alapból egy autókra kell költeni.
Napok óta vesződök ezen és nem alszom...
Ha volna rá elegendő pénzed, (megengedhetned magadnak) akkor nem volna kérdés.
Te is érzed, hogy ez még túl sok, de vágysz rá.
Vedd meg, és koltsd rá mindened, vagy felejtsd el.
Mindegy mit döntesz, ha akarod jó lesz mindenhogy, ha akarod akkor meg rossz.
Hozzaallas kérdése.
Ez egy nagyon drága hobbi, mindegy hogyan közelíted meg, viszi a pénzt.
Lehet hímezni-hámozni, de csak te tudod eldönteni, hogy neked belefér-e ennyi kiadás.
Egyébként azt nem értem, hogy miért gondolja a többség, hogy egy hobbiautót, ami lényegesen kevesebbet fut, mint a napi használós, állandóan szerelni kell. (Nyilván lehet venni feltámasztandó romot is, ha valakinek arra van igénye, de nem tudom miért magától értetődő, hogy egy hobbiautó ilyen)
"Egyébként azt nem értem, hogy miért gondolja a többség, hogy egy hobbiautót, ami lényegesen kevesebbet fut, mint a napi használós, állandóan szerelni kell."
Ezért:
"veszek a mindennapi autóm mellé egy RÉGI Mini Cooper-t"
#13: És továbbra sem írta sehol, hogy egy romhalmazt akar, ami nem tudja lefutni azt az éves 2-3000 km-t, anélkül, hogy minden hónapban vagyonokat kellene költeni javításra.
Ahogy írtam, a hobbi autó nem egyenlő a feltámasztandó romhalmazzal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!