Ki milyen hétvégi/Hobby autót venne? Max 11 Millió Ft. Keretig
Szevasztok, szeretnék venni egy ilyen “Hétvégi” illetve hobby/játszós autót olyan tavasztályra. A pénz már megvan rá csak a helyet/garázst intézem még.
A keret olyan 9 vagy nagyon max 10 Milla lenne rá.
Amit szeretnék hogy valami nem mindennapi legyen lehetőleg és azért tényleg ne éppen szószerint minden nap kelljen szerelni. És min 300 lóerő felett legyen. (Manuális előny)
A problémám egyenlőre hogy nem igen van konkrét elképzelésem sem modellről, sem irányzatról. Tetszenek az Amerikai “dögök” is, de a JDM és az Európai piacból is vannak kedvemre valók.
Eddig amiket néztem:
-Dodge Challenger/ Charger 2015-től 5.7 Hemi R/T Manuális
-Ford Mustang GT kb 2005 től de az újabbak 2015 től is játszanak persze V8 (innen találtam egy meseszép 2007 es Saleen-t 4.6 Supercharger valami 600 ló körül , csak még papírozni kéne, de erre lenne akkor még majd 2 millám mivel csak 7,8 ba kerül)
-BMW M5 F10 (2010-13 környéki) még éppen hogy a keret közelébe van esetleg M6 F13
-BMW M4, (2013-2015 körüliek)ezért hajlandó lennék talán emelni a kereten egy kicsit ha az a meseszép Austin Gold Színű :)
És akkor a Mercik:
-Mercedes CLS63 / E63 AMG 2011-2015 körüliek
-Mercedes S65 W221 AMG 2011
-Nissan 370Z,
-Toyota Supra, az Igazi, bár ez inkább kultusz autó :)
Ezeket találtam/láttam eddig érdekesnek, az M4 kivételével a többi mind a teljes limit 11 Mil. be beleférne.
Ugyebár ez az az összeg amit csak max az Autóra magára költenék, de lehet olcsóbb is :)
Eddig még csak ilyen átfutóan néztem a kínálatot.
Nos ti nektek milyen elképzelésetek van, illetve mit tudnátok tanácsolni/ajánlani.
Mindenkinek köszönöm aki értelmesen és normálisan tud valászolni :)
Off:Nos azt leszögezném sem 12éves gyerek nem vagyok, se a nídfórszpídben szeretném venni és komoly a kérdés :)
Nem vagy 12… az lehet, de pénzed sincs 10milliós autóra.
Annyira nem érdekelnek az autók hiszen nincs egy kedvenc, vágyott darabod, de reggel felkeltél hogy basszus, itt a 10millióm és autót kéne belőle venni… Ha azt kérdezed hogy milyen autót vennénk 10 milliós keretből ami sokáig kiszolgálja a családot akkor érthető hogy van egy szükség, adott a keret és kellene hozni egy jó döntést. A hétvégi autót nem ilyen, nem szükségből veszik az emberek. Ez egy luxus és azért veszik meg az emberek mert vágynak rá, láthatólag te nem vágysz kifejezetten egyikre sem, az ember nem dob így ki 10milliót.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, sok kívánatos autó van de nekem egy Nissan 200SX S13 kellene.
Hát figyelj, mindenkinek az a jó hobbiautó, ami neki tetszik. Vannak, akik ennyiért vesznek sok szociautót, mert nekik azok jelentik a jó hobbit. Mások vesznek egy MX-5-ös Mazdát és turbósítják, abból fixen olyan élményautót lehet faragni, mint a listádon semelyik. Valakinek régi kell, valakinek modern... ezt nem mi fogjuk tudni megmondani.
Én az oldschool technikát szeretem, és azt ezen a listán a 370Z képviseli. Az ilyenek, hogy M5, CLS, S-osztály... lehet, hogy erős autók, de valójában semmi több. Erősek, kényelmes utazóautók, izgalmat ezekben azon kívül hogy 0-ról 100-ra elég hamar felpattannak, nem találsz sehol. Az M4 már érdekesebb, az egy bitang jó autó, de az sem tudja már azt az oldschool BMW karaktert, amit mondjuk még egy E92 M3, vagy azelőttiek tudtak. Vezettem a legújabbon és az E30 M3-on kívül már mindet, nem csak a hasamra ütök.
Amerikai autó meg szerény véleményem szerint képzeletbeli faroknövelésen kívül semmire nem jó, szép hangjuk van, meg jó nagy böhöm autók, és körülbelül ennyi, jön egy kanyar és körbeautóz egy kicsit megpiszkált Swift kis túlzással, mert nehezek mint a dög, és bár a Mustang már viszonylag ügyes (legalábbis az új), a Dodge tényleg csak brummogni tud. Basszus, hát a Challenger a mai napig egy '90-es évek végi Mercedes platformon van. Nemár.
Utolsónak , 6# köszi a kimerítő választ.
Ezért került a 370Z a listára, mondjuk egy E92 M3 sem lenne rossz ha már nem lett volna annó egy 330d-m 320+ lóra húza Stage 2 upgrade Turbóval Gewindével és stb. Finomsággal.
Az amerikai vonal csak úgy hírtelen pattant. De nem értem miért lenne gáz ha az embernek nincs még konkrét elképzelése és csak nemrég teremtette meg a rávalót? Nem álmodozom addig mint sokan ameddig nincsen meg a rávalóm.. Ez van realista vagyok.
Az meg hogy 10Millió milyen vagy hogy nagy összeg e, azt mindenki maga határozza meg és szubjektív.
De nem harapok a trollokra,
Szép estét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!