Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy autónak sok tulajdonosa...

Ha egy autónak sok tulajdonosa volt akkor jó eséllyel egy roncs?

Figyelt kérdés
Nyilván oka van hogy mondjuk már 3+ ember adott túl rajta

tegnap 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Vannak lízingelt és kereskedésből vett kocsik amelyeknek papíron 3-4 tulajok is lehetett úgy hogy alig van bennük pár száz kilométer.
tegnap 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:

A jelenlegi autómat 5 éves korában vásároltam. Én vagyok az 5. tulajdonosa, "Tesztautó" volt ez annyit jelent a kereskedés a nevére vette, onnan lízingbe került, megvette a használó, azt becserélte egy újba. Azt hozzám került. 5 év és 120000Km alatt semmi baja. Most van benne 260.000km. Szinte újszerű.

Roncs akkor lesz mikor már sziauramok kézről-kézre adják.

tegnap 23:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Én itt leginkább 10+ éves használtakra gondoltam
tegnap 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Hülyeség ilyen elméleteket gyártani. A konkrét autót kell megnézni. Lehet az jó is, rossz is, akárhány tulajdonosa volt.
tegnap 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:

az enyémnek 1 tulajdonosa volt, 21 éves, és egy rakás sz.r. :D

A csávó állítom életben 1x nem vitte szervízbe, max cseréltetett rajta vezérlést.

Én meg azóta is szídom a típust, hogy lehet ennyire f.s.

Vannak emberek, akik még egy tömör betonklocnit is képesek elrontani.

ma 03:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Max akkor lehetne ilyen dologgal kombinálni, ha 10-15+ tuladonosa vagy egy 10 évnél idősebb autónak, de még itt se mindegy, hogy az autó ujkorától van az országban,vagy használtan került az országba.

Nálunk a legtöbb autó cégeskent kerül forgalomba, majd kerül magánkézbe, ez kapásból 3-4 tulajdonos mire lejár a lízing, és van aki utána sem tartja meg 5-10 évig, és nem azért mert rossz

ma 05:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!