Melyik a jobb nyárigumi a Bridgestone vagy a Continental?
Figyelt kérdés
ma 05:49
1/5 anonim válasza:
adidas vagy nike
mercedes vagy bmw
fekete vagy fehér
android vagy apple
tejbegríz vagy tejberizs
mit jelent a "jobb"?
2/5 anonim válasza:
Contira szavaznék. Sokadjára használtam téliben, nyáriban is. Mindig elégedett boltam vele. Bridgestone a mostani autóm gyári szerelésű gumija. Hát... nem vennék ilyet magamtól még egyszer az biztos. Nekem nem jött be.
3/5 anonim válasza:
Ott a pont az egyesnél, nem lehet erre a kérdésre válaszolni. Mindkettő prémium termék, mindkettő jó, adidas/Nike példa tökéletes.
Még nincs értelme általánosítani, mert a gumik nem csak a márka alapján másnak hanem minden méretben is, meg minden autón a futómű és egyéb miatt is viselkedhet máshogy, lehet hogy X méretben egy adott autón az egyik gumi "jobb", Y méretben meg a másik, de lehet hogy egy másik autón az előbbi. Meg szintén az egyéni ízlések is közbe lépnek, meg nem mindegy hogy egy hétvégi csapatós kocsira kell a gumi vagy egy ingázó átlag autóra ahol nagy eséllyel semmit nem érzel.
4/5 anonim válasza:
Hát nekem Bridgestone-on belül is van széria ami bejött meg van ami nem. Nem márkát kell választani, hanem a saját járműved esetére utána járni, hogy ahogy te használod, neked mi lenne a legjobb. Ez tipikusan az a kérdés, amit nem itt kéne feltenni, hanem mondjuk a facebookon egy olyan csoportban ami tényleg adott márka adott típusával kapcsolatos. Utcai japán motoromra én sem a Harley-Davidson csoportban kérdezem meg, hogy kinek mi vált be, és főleg nem úgy kérdezek random embereket, hogy el sem mondom, mim van.
5/5 anonim válasza:
Ez egy buta kérdés, lehet hogy 195/65 r16ban az egyik jobb, 205/55 e16ban meg a másik, meg lehet hogy egy Pólón jobb az egyik, egy Passaton meg a másik, de ha méretét váltasz felfelé akkor megint változik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!