Hogyan döntsem el hogy vegyek e hobbi autót?
Imádom az autókat és kitaláltam, hogy veszek a mindennapi autóm mellé egy régi Mini Cooper-t. El is mentem megnézni egyet, nincs is vele gond, szép és jó állapotú, de félek megvenni. Nagyon jó lenne, de félek, hogy nem éri meg azt a sok költséget amit alapból egy autókra kell költeni.
Napok óta vesződök ezen és nem alszom...
A hobbi az hobbi és az csak viszi a pénzt .
Teljesen mindegy hogy autózás vagy vadászat , halászat , kirándulás, sport bármelyik része.
A hobbit azt szereti az ember és ha nagyon oda van érte akkor nem érdekli mennyibe kerül.
Nagyon köszönöm a válaszokat!!
Régi vágyam a Mini, már volt is egy régen csak akkor minden napi autónak nem volt elég praktikus. Azóta is mindig megnézem közelről ha látok egyet és tagja vagyok Mini csoportoknak.
Viszont most rájöttem, hogy van már másik 2 hobbim és lehet azért hezitálok ,mert mind időben mind pénzben a 3 hobbi már sok lenne :(
Köszi még 1szer.
Azt képzeld el magadban, hogy boldogabb lennél-e, ha lenne egy ilyen autód.
1. Vasárnap kanyarognál a napsütéses visegrádi szerpentinen.
2. Szerelőhöz vinnéd az autót. Hetekig kétnaponta érdeklődnél, hogy mikor csinálja már meg azt a kis bizbaszt. Mindig újabb hibák merülnének fel és az autó csak rabolná a pénzedet és az idődet. És ez téged egyáltalán nem érdekelne/nagyon is idegesítene.
Tegyed mérlegre a kettőt és saccold meg, hogy merre billen a serpenyő.
Vagy nézz utána, hogy lehet-e valahol ilyen autót bérelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!