Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják hogy az új autó...

Miért mondják hogy az új autó veszít az értékéből?

Figyelt kérdés

Sorra olvasom/hallom hogy a jelen helyzetben már drágábban adják el az 1-2 éves autókat mint az újkori vételára volt. Amikor vettem jelentős kedvezményt kaptam, és ahogy nézegettem a használt autós oldalakat, simán megkerestem rajta eddig egy jól fizetett pesti IT-s nettó havi fizetését.

(Az üzemanyagon kívül minden eddigi költséget beleszámolva.)

2022. márc. 29. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi 2018 ban vettunk autot es most tobbet er mint amennyit fizettunk erte.

Elotte viszont ilyen nem volt. Most hiany van autokbol ami miatt az uj autok ara felment es a hasznalt autok is tobbet ernek ez miatt.

2022. márc. 30. 02:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert most ilyen elbszott gazdasági helyzet van,mindenből hiány,kovid,ellátás,háború,olaj,kisfszom miatt nem tudnak rendesen gyártani autókat.A kereslet ugyanúgy nagy de nem tudják kiszolgálni ezért kerülnek ennyibe de ez nem lesz így örökké.
2022. márc. 30. 06:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 1-1,5 év felülírt mindent ami pár éve ökölszabály volt.

Hihetetlen drágulás és a hosszú átfutási idő miatt felértékelődtek a pár éves használt autók. Míg korábban öntötte magából az autóipar az új autókat nyomott áron.

2022. márc. 30. 07:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert nincs auto, ami van arra hónapokat kell várni, vagy rosszabb esetben éveket, és sok embernek fontos hogy legyen akkor meg megveszi a 3 eves astrat annyiért mint amennyiben újonnan kerülne. De ez csak a chiphiqny miatt van. Veszít, mert kijon a 8 milliós autót a szalonbol és már csak 7500000ft-ot ér, kb.
2022. márc. 30. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!