Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erre a célra megfelelő egy...

Erre a célra megfelelő egy ilyen autó?

Figyelt kérdés

Állattartással foglalkozunk, a tanya 3 km-re van a háztól.

Ebből 2 km-t közúton teszek meg, a többi magánút (földút).

Van egy "normális" autóm ami állandóan poros, saras lesz, meg nem szeretem a földúton használni.

Viszont azért, hogy kijárjak oda nem akarok terepjárót venni.

Arra gondoltam, hogy vennék valami olcsó szart amin van műszaki.

Egy ismerősömnek lenne egy 2001-es Suzuki Swiftje, 2024 februárig vizsgás.

Viszont elmondta, hogy plusz pénzért ment át az autó, szóval van az alján rohadás (nincs kilyukadva) a gumik öregek, és a kuplung néha megcsúszik, meg magasan fog, de szerinte addig bírni fogja amíg van vizsga.

130 ezret kérne érte, és nem nagyon akar engedni belőle.

Tudom, hogy erre mindenki azt mondja, hogy egy életveszélyes roncs aminek nincs helye közúton (valószínűleg 4 használt, jó állapotú gumit vennék rá)

Viszont nekem pont ilyen autó kéne ami kivisz oda ezen a távon, papíron részt vehet közúti forgalomban, a rendőr úgysem fog alámászni, hogy rohad e, kívülről meg nem látszik rajta.

Néztem az eladó autókat, Suzuki csak motorhibás van ennyiért, vagy lejárt vizsgás.

Nem mintha számítana de ebben a kocsiban 70 ezer km van, ő a második tulaja, az első a nagyapja volt.

Viszont az utóbbi években munkás autónak használták, mindent is szállítottak benne, úgyhogy a beltere a km ellenére lelakott.

Valószínűleg tőlem a bontóba menne, de nagyjából 200 ezret szánnék rá, hogy ne a szeretett, normális autóm legyen tönkretéve meg összekoszolva a tanyán.

Kérdés, hogy ez az autó megér ennyit?

2022. márc. 26. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2022. márc. 26. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha nagyon akarsz egy másik autót csak erre a lehető legkisebb pénzért akkor ezzel jársz a legjobban,a többi ennyiért ugyanilyen vagy rosszabb lenne.Viszont az biztos hogy pár év múlva venned kell egy másik roncsot ami ki tudja elmegy-e minimális pénzből pár évig és ezt ismételheted 2-3 évente.

Kérdem én,megéri ez hogy ne kelljen kemény 1 km-en keresztül földúton menni?Te is írtad hogy bírja a mostani,biztosan megéri százezreket költeni meg bszakodni bontószökevény autókkal ahelyett hogy hetente lemosnád a mostanit,a belteret kitakarítanád vagy cipőt cserélnél beszállás előtt?

2022. márc. 27. 06:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak nem mind1 hogy a swiftben megy szét a lengéscsillapító vagy az újabb autójában.
2022. márc. 27. 08:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Olyan mint ha lenne 2cipőd és az egyikkel csak bótba jársz a másikba meg fűkaszálsz.
2022. márc. 27. 08:12
 15/16 Farkas999 ***** válasza:

Inkább egy ilyet vennék erre a célra:

[link]

2022. márc. 27. 11:27
 16/16 anonim ***** válasza:
kecskéket fejsz?
2022. márc. 27. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!