Hengerfejes autó tanyára megfelel?
A vezérlés szijat miért kellene leszedni?
Nélküle nem fog menni.
Gondolom a hengerfejet úgy tudod levenni h a vezérlés is megvan bontva, tehát ez alatt gondolom hogy van másik hengerfejed csak cserélni kellene.
Attól függ hogy tanyán belül mennyire van szükséged az autóra. Hengerfejes autó képes menni csak ugye a víz meg az olaj keveredik meg folyik be majd mindenfelé ami idővel tönkre vágja a motort.
Vagy megkérsz egy hozzáértőt hogy menjen ki és segít neked a vezérlés szétszedésével meg összerakásával. Vagy keress a neten egy szerelési útmutatót az autódhoz hogy mit hogyan csinálj abba benne kell legyen a vezérlés szét és összeszerelése meg mire figyelj stb... Én is egy ilyen könyv alapján cseréltem szíjat a régi autómon, és persze figyeltem hogy minden jelre legyen állítva. Annyira nem csinálhattam rosszul mert az az autó mai napig működőképes és nem volt komoly baja mert családban maradt és tudom mi van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!