Hengerfejes lehet?
Figyelt kérdés
Swift 1.3 16v 2003 olajat nem eszi,huto alatt csopog ezert 3 het utan elfogy minimumra a vizem azonban ma hazaertem es garazsban alltam majd elkezdett melegedni,ventillator ment,azonban melegedett,megneztem minimum alatt volt a tartaly hutoben alig vol valami viz,feltoltottem cirka 1 liter es picit bugyborekolt a hutonel tartalynal semmi nem volt,nem is melegedett,kerdes,hogy lehet e hengerfejes,mikor mentem vele balcsira es hazaertem a viz ugyanugy maxon volt tehat nem eszi,csupan folyik nagyon mostmar ez meg lesz csinalva jovoheten,csak az volt aggaszto,hogy a hutonel a kupaknal bugyborekolt a viz,de lehet mert csak legtelenitette magat,egyebkent olaj nem habos,vizben nincs olaj2021. aug. 16. 18:42
1/3 anonim válasza:
Nem valószínű hogy az, a folyást kéne megszüntetni...
2/3 anonim válasza:
ha hengerfejes, akkor azért ennél jobban tolja a bubikat kifele, ez csak sima szivárgás, 99%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!