Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autó vásárlása után,...

Használt autó vásárlása után, 24 órán belül Check Engine hibát adott az autó, élhetek a szavatosággal vagy ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
A tegnapi nap folyamán vettünk egy használt VW BORA 1.6-ot egy kereskedásből, nem is ez a lényeg. Az autót elhoztam haza, 30km-út illetve elmentem vele reggel munkába, majd vissza, ami másik 10km, az autó egész nap állt, mikor este jöttem haza, kivillant benne a Check Engine lámpa, előtte semmi problémája nem volt, ilyenkor mi a teendő? Köteles a kereskedő visszavenni, vagy megjavítattni?

#autóvásárlás #használt autó #motorhiba #használt autó vásárlás #használt autó szavatosság #használt autó motorhiba
2022. márc. 25. 23:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem csak ott van, és valóban hasznos dolog, de ezzel a kérdező nem megy semmire.

Nekem a kesztyűtartóban van, de nem azért hogy élőadatot olvassak, meg egyéb szarságokat csináljak.

Ha esetleg valamiért tilt a motor, akkor a hibakód törlése után még haza/szerelőhöz tudok menni vele.

Ehhez persze pontosan tudni kell, hogy mit csinálsz, és annak mi a következménye.

Baromság a 20-as válasz.

A kiolvasás, és a törlés nem javítja még az autót.

2022. márc. 26. 14:40
 22/23 anonim ***** válasza:
#21 Kiolvasásra nem kell vinni szerelőhöz, nem öngyógyító tudom.
2022. márc. 26. 15:27
 23/23 anonim ***** válasza:

És a kérdés alapján, te fetételezed hogy a kérdezőn ez segítene?

Vagy úgy gondolod, hogy a vevő vissza viszi az autót, hogy a 3000 Ft-os Bluetooth-os hibakódolvasó szerint, ez és ez a baja, add vissza a pénzem?

Erre az eladó súlyos önkorbácsolások közepette mea culpát mormolva vissza adja a vételár kétszeresét?

De, igen, szerelőnél kell kiolvastatni a hibát/hibakódot és azzal (ha indokolt) lehet vissza menni.

2022. márc. 26. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!