Az egyik autóm motorszám a rozsda miatt nehezen látszik. Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
Drótkefélés után is alig kivehetőek a számok. Olvastam, hogy ilyenkor feljelenthetnek, hogy szándékosan tűntettem el a motorszámot.2022. márc. 20. 14:35
1/6 krwkco válasza:
"Mi ilyenkor a teendő?"
Békén kell hagyni.
Eredetvizsgálatkor le tudják olvasni és ha egyezik a nyilvántartással, akkor nem lesz gond. Más meg nem nézi.
2/6 anonim válasza:
4/6 krwkco válasza:
"Még szerencse, hogy nem így működik."
Mi az, ami nem így működik? A linkelt cikkekkel ellentétben a kérdező nem azt írta, hogy nem olvasható, hanem azt, hogy "nehezen látszik".
A legjobb, ha nem piszkálja. Mindazt, amivel jobban láthatóvá tudná tenni, azt az eredetvizsgálók profibb módon megcsinálják. És ha nem nyúl hozzá, akkor kisebb valószínűséggel merül fel, hogy a szám nem természetes folyamat miatt halványult el.
5/6 anonim válasza:
Drótkefézésért senki sem fog feljelenteni, az eredetvizsgán is hasonló eszközökkel dolgoznak. Amennyiben a szám már a fotón sem látható, akkor a kettes válaszoló linkjeiben lévő eljárást alkalmazzák.
6/6 anonim válasza:
Hát... Én tuti nem drótkeféztem volna meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!