Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az normális ha az oktatóm...

Az normális ha az oktatóm egyből kivitt a forgalomba az első órámon?

Figyelt kérdés

Soha nem vezettem még, 2 órát voltunk együtt.

Első órában az elindulást,hátramenetelt,váltást gyakoroltuk.

Második órában meg mondta menjünk be a városba, lefőttem mint a befőtt.. nem igen voltam jó de tűrhető.. rosszul éreztem magam.

Normális hogy első óránál kivisz a forgalomba?

2022. márc. 24. 10:18
1 2
 11/20 Hovarju ***** válasza:
100%

Teljesen normális. Oktatója válogatja.

Én az első perctől kezdve forgalomban vezettem.

2022. márc. 24. 13:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Régebben mikor még volt külön rutinvizsga is a forgalom előtt, akkor nem mentél ki egyértelműen a forgalomba, ez már jó pár éve úgy van, hogy egyből kint kezdesz, max. valami nyugisabb helyen, kicsit gyakoroltok, nagyjából kezeld a váltó-kuplung-kormány párost. Ehhez nem sok kell, embere válogatja. Aztán ha kimentek forgalomba, úgyis a kreszt alkalmazod, és figyel helyetted is az oktató, pedál van nála is, nem kell félni.

Szóval összegezve, igen, ez manapság normális hogy kivisznek első alkalommal a sűrűjébe.

2022. márc. 24. 14:33
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

5 .

"ELSŐ ALKALOM

Így jobb? "

" Második órában meg mondta menjünk be a városba,"

Hogy is van akkor?

2022. márc. 24. 15:41
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

Ott írja, hogy egyben volt 2 óra. Tanulj meg értelmezni, mielőtt nekiállsz kötekedni. Én egyből értettem.

2022. márc. 24. 15:54
 15/20 anonim ***** válasza:

Normális, engem konkrétan a legelső alkalommal bevitt a forgalomba, úgy indultunk, hogy én álltam ki a parkolóhelyről.

Máshogy esélyed nincs megtanulni, ha nem dobnak mélyvízbe.

2022. márc. 24. 16:30
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat! :)

Nem tudtam hogy igy is mehet.. azzal nyugtatom magam hogy nem voltam olyan rossz azért vitt ki :D

Egyben kellemes és kellemetlen érzés volt :)

2022. márc. 24. 18:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Régebben mikor még volt külön rutinvizsga is a forgalom előtt, akkor nem mentél ki egyértelműen a forgalomba"

Nem tudom, mit nevezel "régebben"-nek", de nekem ezer éve van jogsim, és engem is kivitt az első alkalomkor.

Azt hittem, kitör a frász, de igaza volt.

Minél hamarabb veszed észre a veszélyeket és a csapdákat, annál könnyebb lesz később.

2022. márc. 24. 18:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Engem is kivitt.

Nem is volt annak az autóssulinak tanpályája, ahova be voltam iratkozva, ezért egy kisforgalmú parkolóban kezdtünk, utána kb. 20 perccel a vége előtt kivitt a forgalomba. Utána derült ki, hogy nekünk jobban ment, mint azoknak akik az első néhány órát tanpályán töltötték.

2022. márc. 24. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, B kategóriánál 2011-ben törölték el a külön rutin vizsgát.

Motoros jogsinál továbbra is van (A1, A2 meg A), sőt ott tavaly nehezítettek is rajta. Szerintem nagyon helyesen. Az előző rutin vizsga nem sokat nyújtott. A mostani néhány fokkal komolyabb.

2022. márc. 24. 21:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Engem is kivitt az első órában. Kb 20-25 percet vezetgettem egy nagy üres placcon, aztán mondta, jól van, mennyünk kicsit ki a városba.
2022. márc. 26. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!