Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális, ha egy külföldről...

Normális, ha egy külföldről behozott autónak csak az itthoni forgalomba helyezése óta 10 év alatt 9 tulajdonosa volt és gyanúsan olcsón hirdetik?

Figyelt kérdés

Utoljára idén januárban cserélt gazdát, ennek ellenére "szeretett, féltett családi autóként" hirdetik, amit "kinőttek".

Állítólag "karcolások miatt" kellett több elemet is újrafényezni. A lekérdező szerint nem egészen egy éve balesetes volt az autó.

Egyébként 2.0 dízel Insigniáról van szó. És nem, eszem ágában nincs megvenni, csak kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.

2021. júl. 1. 15:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, minden esetre én láttam már 18 tulajok 10 éves autót is.
2021. júl. 1. 15:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyanoknak szokott ennyi tulaja lenni, ami szép vagy kinézetre elfogadható és megveszi a nép a kinézetéért és annyi baj van vele, hogy el akarja adni. A lényeg, hogy ilyet nem szabad venni.
2021. júl. 1. 15:08
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
ha már gyanús, nem normális
2021. júl. 1. 15:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
És ez a 9 tulajdonos csak a hátsó része, az első részének is volt még további 5.
2021. júl. 1. 15:22
 5/14 anonim ***** válasza:
40%

Az eredetiség vizsgálatokat nézd meg, azok száma relevánsabb tulajdonosváltás szempontjából.

A mi kocsinkra is ha lekérdezem nem tudom talán 5 vagy 6 tulajdonost ír, holott mi vagyunk a második, magyar üzembe helyezésű volt...

2021. júl. 1. 15:23
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
#5-ös, ezt kérlek mondd már el, hogy lehetséges.
2021. júl. 1. 15:36
 7/14 anonim ***** válasza:
A tulajdonosok száma tényleg nem mindig a konkrét tulajdonosok számát jelzi. Nekem volt egy 2013-as autóm. Előttem 2 tulaja volt, mégis 4-et írt ki, mert a szalont és az első eladás után a kereskedőt is beleszámolta a rendszer. Egyik barátomnak volt régebben egy SL Mercije, nemrég megnéztük az oldalon, 38 db tulajdonost írt, amit elég nehéz elhinni, mert 6 éve adta el, és akkor még csak 10 volt…aki nem hiszi, járjon utána, megírom a rendszámot is :D
2021. júl. 1. 15:49
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
6 év alatt 28-szor eladták :D
2021. júl. 1. 15:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát azért csak nem, egész szép állapotú volt. Mondjuk egyik nap láttam, hogy árulják a hahun :D
2021. júl. 1. 15:55
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
#6 pl 1.tulaj egy szalon, 2. egy bank ha mondjuk hitelre vették vagy egy lízingcég,3.a tényleges első tulaj aki járt vele, és a nevére került miután lejárt a hitel vagy a lízing, 4. Mondjuk betolta egy kereskedésbe, 5. Aki megvette onnan és jár vele vagy az 5. is egy bank, mert mondjuk a kereskedésből is hitelre vették, utána a nevére kerül és máris ő a 6. Tulaj papíron pedig valójában 2 ember használta csak.
2021. júl. 1. 16:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!