Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális, ha egy külföldről...

Normális, ha egy külföldről behozott autónak csak az itthoni forgalomba helyezése óta 10 év alatt 9 tulajdonosa volt és gyanúsan olcsón hirdetik?

Figyelt kérdés

Utoljára idén januárban cserélt gazdát, ennek ellenére "szeretett, féltett családi autóként" hirdetik, amit "kinőttek".

Állítólag "karcolások miatt" kellett több elemet is újrafényezni. A lekérdező szerint nem egészen egy éve balesetes volt az autó.

Egyébként 2.0 dízel Insigniáról van szó. És nem, eszem ágában nincs megvenni, csak kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.

2021. júl. 1. 15:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, ez így van. Az én autómat is 7 évesen vettem. Az autónak bizonyíthatóan a 2. használója vagyok, a lekérdező szerint viszont 6. tulaj vagyok. Ugyanis hitelre vett céges autó volt, amit egy személy használt kizárólag, aki aztán megvettem magának a cégtől. Aztán eladta egy kereskedésnek, ahonnan én megvettem. Konkrétan felkutattam, ismerem az első használót.

De itt kb fél évente van egy eredetvizsga. Van olyan év, amikor 3 is volt. Valamint importautó. Bár az lehet hogy pl az egyik tulaj volt a nepper, aki eladásra behozta. Fura, hogy aki megvette januárban, az most, fél évvel később jött rá, hogy "kinőtték" az Insigniát. Valamint elfelejtették megírni a hirdetésben, hogy összetérték tavaly. Onnan vannak a "karcok", ami miatt a fél autót újra kellett fújni.

2021. júl. 1. 16:31
 12/14 A kérdező kommentje:
De lehet csak én vagyok ennyire gyanakvó...
2021. júl. 1. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, első generációs Insignia amúgy is egy betegágy.
2021. júl. 1. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Insigniát semmilyet nem szabad venni, egy nagy szutyok valami mind.
2021. júl. 1. 18:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!