Első vezetésemen az oktatóm kivitt a forgalomba. Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 18:37
1/16 anonim válasza:
Nálam az első vezetésen az oktató az autósiskolánál a volán mögé ültetett és mentünk a tanpályára.
2/16 A kérdező kommentje:
De nálam egyből kimentünk a forgalomba. Dudáltak is ránk es előztek nagyon sokan. Kicsit ciki érzés volt.
2018. márc. 27. 18:45
3/16 anonim válasza:
Az én legelős vezetési órámon, kb 20 percet voltunk pályán, utána mentünk a városi forgalomba. Nem kell félni, az oktató melletted van s nem történhet semmi baj, ha mégis az az ő felelőssége. Csak bátran.
4/16 A kérdező kommentje:
Nekem a legnagyobb baj az volt hogy tuti mindenki szidott aki körülöttem volt, mert volt amikot lassabban mentem és a többi..
2018. márc. 27. 18:48
5/16 anonim válasza:
Én is már az első alkalommal kimentem.
Mondjuk pár év motorozás után, forgalom nem zavart, tudtam a járást ahol mentünk...
Technikai gondom meg láthatóan nem volt.
6/16 anonim válasza:
Mióta a rutinvizsgát össze vonták a forgalmi vizsgával, sok értelme nincs az üres rutinpályán gyakorolni, az oktatók többsége közúton tanitja az alapokat is.
Vannak olyan helyek, amelyek alkalmasak a teljesen kezdő tanulók oktatására is, nem a nagyvárosi forgatagban kezdődik az oktatás.
7/16 anonim válasza:
Ne foglalkozz a tobbi sofor velemenyevel, mindenki volt kezdo, felned se kell az oktatod siman elvezeti a kocsit a masik ulesbol.
8/16 anonim válasza:
Nem kell idegeskedj mások miatt, mindenki volt kezdő, de persze egyesek úgy viselkednek mintha mindenki egyből úgy tudna vezetni mint egy versenyző. Általában meg amúgy sem engedi az oktató hogy annyira gyorsan menj mint a többi autó.
9/16 anonim válasza:
Ne azzal foglalkozz már hogy mi a ciki. A vezetésre figyelj te, és kész. Hol akarnál vezetni ?
10/16 anonim válasza:
Anno mikor tanultam (16 ėve) a kresz utàn a rutin jött. A rutinpályára 8km t kellett vezetni városba ill országúton. Szal az első vezetėsem forgalomban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!