Normális ha az oktatóm mindig ordít velem?
Mond szépen utánam, neki: Na idefigyelj hapsikám, velem te ne ordibálj, mert kiszállok, olyat belevereka hülye fejedbe, h elájulsz! Ha kérdezek valamit, neked az a dolgod, h válaszolj! Ha ez nem megy, akkor takarodj az anyádba, keress magadnak olyan munkát, ahol nem kell emberekkel foglalkoznod! Nem ingyen tanítasz, ezért fizetek neked, h nem tetszik, h kérdezek, akkor fogd magad kisbarátom, fáradj be acéghez és mondj fel, mert én megyek be, de akkor kő kövön nem marad! Megértetted?
Ezt így vezesd le, és írd meg hatékony volt- e!
De miért nem szóltok rá?
Ezt befejezi, mert gondok lesznek! Mit képzel magáról?
Beszélj vele, h még egy ilyen, oszt mész bejeleted! Vagy azt tedd, amit fentebb írtam!
Mielőtt felnynomod, mint a kúpot, előbb beszélj vele mindenképp!
7-esnek: igazad van, nincs mit hozzáfűzni.
Ilyenkor jön az a tréfás legenda, hogy:
- ússza át a folyót!
-de nem tudok úszni..
-és ha megfizetem?
tehát ha jattol, akkor sem változik a jelleme, és tovább ordít..hogy mi a teendő, azt nem tudom..
Mindenképpen válts oktatót, mert úgy nem lehet rendesen ráhangolódni, és megtanulni vezetni, ha közben végig gyomorideged van, és semmi kedved az egészhez!
A levezetett óráid dokumentálva vannak, így azok nem vesznek el, még ha más iskolába is iratkozol át.
Én is Pesten kezdtem el, aztán egyéb okok miatt Keszthelyen kellett befejeznem.
Csak kikértem a papírjaimat az egyik iskolából, és bevittem a másikba. Ugyanott folytathattam, ahol abbahagytam, és nem kellett nulláról kezdenem.
Úgyhogy hajrá!!!
A jelenlegi oktatóddal kapcsolatban meg gondolj arra, hogy egy megkeseredett sz*rdarab, akivel úgysem tudsz mit csinálni, épp elég neki az a nyüg és fájdalom, hogy egész nap együtt kell lennie saját magával.
Szerencsére nem mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!