Normális ha az oktatóm mindig ordít velem?
Figyelt kérdés
Ha valamit megkérdezek, hogy magabiztos legyek a dolgokban akkor nem mond semmit, csak hogy csináljam és ha elrontom egyből leüvölti a fejem. Ha a parkolással nem vagyok tisztában és rákérdezek, akkor csak annyit mond, hogy már egyszer elmondta. Elegem van ebből már, többször megkaptam, hogy nem vagyok jó semmire se.2018. márc. 18. 08:55
11/13 anonim válasza:
válts oktatót, különben az fog nálad rögzülni hogy a vezetés egy nagyon nyomasztó és rossz dolog...
12/13 anonim válasza:
Válts oktatót, nem is értem miért alkalmaznak ilyen k..csög oktatókat az iskolák. Az oktatónak minden esetben segítőkésznek és kommunikatívnak, ez a munkája. Ha a diák tízszer rákérdez egy dologra akkor neki tizedszere is válaszolnia kell, ezért fizetik. Rögtön az első ordibálás után rá kellett volna szólni, ha nem vált normális hangnemre és nem veszi a lapot akkor a második után otthagyni a g..cibe. Már maga a vezetés is elég feszülté teszi az embert elsőnek hiszen egy sor dologra kell figyelni, semmi szükség arra, hogy pluszban még az oktató is egy idegbeteg f..sz legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!