Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális ha az oktatóm mindig...

Normális ha az oktatóm mindig ordít velem?

Figyelt kérdés
Ha valamit megkérdezek, hogy magabiztos legyek a dolgokban akkor nem mond semmit, csak hogy csináljam és ha elrontom egyből leüvölti a fejem. Ha a parkolással nem vagyok tisztában és rákérdezek, akkor csak annyit mond, hogy már egyszer elmondta. Elegem van ebből már, többször megkaptam, hogy nem vagyok jó semmire se.
2018. márc. 18. 08:55
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
válts oktatót, különben az fog nálad rögzülni hogy a vezetés egy nagyon nyomasztó és rossz dolog...
2018. márc. 18. 11:17
 12/13 anonim válasza:
100%
Válts oktatót, nem is értem miért alkalmaznak ilyen k..csög oktatókat az iskolák. Az oktatónak minden esetben segítőkésznek és kommunikatívnak, ez a munkája. Ha a diák tízszer rákérdez egy dologra akkor neki tizedszere is válaszolnia kell, ezért fizetik. Rögtön az első ordibálás után rá kellett volna szólni, ha nem vált normális hangnemre és nem veszi a lapot akkor a második után otthagyni a g..cibe. Már maga a vezetés is elég feszülté teszi az embert elsőnek hiszen egy sor dologra kell figyelni, semmi szükség arra, hogy pluszban még az oktató is egy idegbeteg f..sz legyen.
2018. márc. 18. 11:53
 13/13 anonim válasza:
100%
Melyik autósiskolánál vagy?
2018. márc. 18. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!