Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak? Oktatóm folyama...

Mit csináljak? Oktatóm folyamatosan mondja le az óráim.

Figyelt kérdés
12 órát vezettem eddig, 5 alkalmat tartott meg az eredeti időpontban, 1-et átrakott egy nappal későbbre és 6-ot pedig lemondott. Legtöbbször az óra előtt par órával mondja le, néha előtte nap este. Nem tudom mit csináljak, félek, ha nyomatékosabban közlöm, hogy ez nem tetszik, akkor szívatni fog vagy ritkábban ad időpontot. Nagyon zavar, hogy már alig lenne vissza órám, ha nem mondaná le, így pedig még a fele sincs meg.
2017. aug. 15. 15:45
 1/1 crudy ***** válasza:
Jajj aranyom mennyi ilyen kerdes van. Fiatal vagy meg igy nem tudhatod de ez ugy mukodik, es nem csak az autosiskolakban hanem mindehol, hogy te fizetsz, beloled el. Az aru amit veszel, amiert penzt adsz ki olyannak kell lennie amilyet te szeretnel a lehetosegekhez merten. Ha neked nem tetszik az aru akkor nem vagy koteles megvenni. Igy persze nem kapod meg. Mindenki jol jar foleg te mert elmehetsz ugyan ennyi penzert egy masik oktatohoz aki majd nem mondja le az oraidat. Ugyan ez vonatkozik arra az esetre is ha bunko az oktato, szarul tanit vagy barmivel nem vagy megelegedve. Ez egyebkent jellemzo rajuk mert a legtobb kliens gyerek es ezzel, amit leirtam nincsenek tisztaban es ezt ok is tudjak. Tudjak h ok a felnottek, ok a tapasztaltak, parasztkodhatnak. De neked ezt a penzedert readasul nem vagy koteles elviselni. Szepen valts oktatot. Hivd fel az iskola irodajat es mond meg h masik oktatot akarsz aztan hivd fel a mostanit es kozold vele h valtottal.
2017. aug. 15. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!