Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első vezetésemen az oktatóm...

Első vezetésemen az oktatóm kivitt a forgalomba. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

Persze, hogy normális.

Mindenki látja, hogy tanuló vagy... ha nem tetszik valami, akkor megvárja a kellő pillanatot és megelőz.

Anno engem 5perc után kiküldött a normál forgalomba, mivel azelőtti nap apa oktatott kb. 1 órát otthon a házunk mögött lévő hosszú zsákutcában.

2018. márc. 27. 19:15
 12/16 Hovarju ***** válasza:
100%

Teljesen normális. Az előírás szerint gyér forgalmú úton lehet kezdeni a vezetést.

Az első alkalommal én is forgalomban vezettem a rutinpályáig és vissza. (kb.20 km)

Ne foglalkozz azzal, hogy a többi autós mit gondol.

Arra figyelj mit mond az oktató. Aki türelmetlen az majd kikerül.

2018. márc. 27. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Piacnak a nagy parkolójába mentünk,délután 4 kor a fene se volt már ott... átnéztük az autót majd kérdezte,hogy vezettem e már előtte? Igen! Oké akkor induljak el,menjek ott egy kört,tolassak, próbáljak parkolni ez kész akkor szupi, irány a forgalom. Az egyetlen ami stresszelt és úgy a mai napig is kiborul az idegrendszerem ezen :S mivel munkaidő vége volt,így csak araszolgattunk a sorba. Alapjába az abszolút nem érdekelt,hogy ki mit gondol a kínlódásomról stb hiszen oktató autóba ültem !!! Így mindig is tötyögtem mert ha 50-el lehet menni akkor 50-el lehet menni és annyival is kell mennem,hiába látom a tükörből,hogy csúnyákat mutogat neki aki mögöttem jön mert miattam nem fog átérni a zöld lámpán. Ne azzal foglalkozz,hogy ki mit gondol hanem a vezetéssel!!!
2018. márc. 27. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Én egy utcai parkolóból indultam első órán. Emelkedőn :)

Onnan mentünk a tanpályára. Kicsit később hibapont nélkül vizsgaztam a kötelező órák után.

2018. márc. 27. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Teljesen normális.

Én egyáltalán nem is voltam rutinpályán.

2018. márc. 27. 20:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Oktatnak, hiába van 70 km/óra kiírva 50-60-nál többel úgy se mehetsz. Az, hogy anyáznak, dudálnak, ez itthon a közlekedés része. Olaszba ne menjél vezetni, főleg Rómába, ott elsírnád magad.
2018. márc. 28. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!