Mindenki látja, hogy tanuló vagy... ha nem tetszik valami, akkor megvárja a kellő pillanatot és megelőz.
Anno engem 5perc után kiküldött a normál forgalomba, mivel azelőtti nap apa oktatott kb. 1 órát otthon a házunk mögött lévő hosszú zsákutcában.
2018. márc. 27. 19:15
12/16 Hovarju válasza:
Teljesen normális. Az előírás szerint gyér forgalmú úton lehet kezdeni a vezetést.
Az első alkalommal én is forgalomban vezettem a rutinpályáig és vissza. (kb.20 km)
Ne foglalkozz azzal, hogy a többi autós mit gondol.
Arra figyelj mit mond az oktató. Aki türelmetlen az majd kikerül.
2018. márc. 27. 19:27
13/16 anonim válasza:
Piacnak a nagy parkolójába mentünk,délután 4 kor a fene se volt már ott... átnéztük az autót majd kérdezte,hogy vezettem e már előtte? Igen! Oké akkor induljak el,menjek ott egy kört,tolassak, próbáljak parkolni ez kész akkor szupi, irány a forgalom. Az egyetlen ami stresszelt és úgy a mai napig is kiborul az idegrendszerem ezen :S mivel munkaidő vége volt,így csak araszolgattunk a sorba. Alapjába az abszolút nem érdekelt,hogy ki mit gondol a kínlódásomról stb hiszen oktató autóba ültem !!! Így mindig is tötyögtem mert ha 50-el lehet menni akkor 50-el lehet menni és annyival is kell mennem,hiába látom a tükörből,hogy csúnyákat mutogat neki aki mögöttem jön mert miattam nem fog átérni a zöld lámpán. Ne azzal foglalkozz,hogy ki mit gondol hanem a vezetéssel!!!
2018. márc. 27. 19:37
14/16 anonim válasza:
Én egy utcai parkolóból indultam első órán. Emelkedőn :)
Onnan mentünk a tanpályára. Kicsit később hibapont nélkül vizsgaztam a kötelező órák után.
2018. márc. 27. 20:33
15/16 anonim válasza:
Teljesen normális.
Én egyáltalán nem is voltam rutinpályán.
2018. márc. 27. 20:47
16/16 anonim válasza:
Oktatnak, hiába van 70 km/óra kiírva 50-60-nál többel úgy se mehetsz. Az, hogy anyáznak, dudálnak, ez itthon a közlekedés része. Olaszba ne menjél vezetni, főleg Rómába, ott elsírnád magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!