Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy hobbiautót; elég,...

Vettem egy hobbiautót; elég, ha hetente kb. egyszer járok vele egyet?

Figyelt kérdés

A napi munkába járáshoz, ügyintézéshez stb. semmi szükségem autóra, viszont a típus mindig nagy álmom volt.

A pihenőidejét garázsban tölti - csak akkor veszem elő, ha szép az idő. Ilyenkor azért rendesen megjáratom (200-100 km-eket élvezkedek), de ha épp nincs időm, akkor is ügyelek rá, hogy hetente legalább rendes átmelegedésig meghajtsam (kb. 30 km).

Elég ennyi egy benzines autónak, hogy ne álljanak be az alkatrészei? Egy tank, 100-as benzint nagyjából két hónap alatt fogyasztok el belőle.

Olaj, szűrők cseréje természetesen évente, illetve, ami kell.

Mit tehetek még az állaga megóvása érdekében?

Köszönöm!

2022. márc. 23. 16:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Köszi! :) Viszont! :)

Nekem az elődje van, AW11, kicsit megpiszkálva itt-ott.

2022. márc. 24. 11:10
 12/16 A kérdező kommentje:
A kis vadóc. Hogyan piszkáltad meg?
2022. márc. 24. 11:58
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Szolid ültetés, állítható lengéscsillapítók, magasabb fokolású vezérműtengelyek, síkolás, portolás, egy-két erősebb motoralkatrész, könnyített lendkerék, szinterkuplung, short ram, kipufogó rendszer, még néhány apróság.
2022. márc. 24. 12:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Fincsi 🤤
2022. márc. 24. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Tud meglepetést okozni annak ellenére, hogy 37 éves veterán. :)
2022. márc. 25. 12:30
 16/16 A kérdező kommentje:
El is hiszem - viszont ilyen módosításokkal, illetve a külső adottságaival, véletlenül se lehet "sleepernek" nevezni :D
2022. márc. 26. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!