Milyen hobbiautót ajánlotok?
Hát először is sok szabadidőt meg tartalék tőkét. Szóval ha 900.000 pénzed van, akkor inkább 400-500.000 körül keress valamit. A Punto GT, Golf GTi, Astra GSi nem sportautók, azok egy kis/kompakt autó sportos váltzoatai - s ma már elég ritkák és drágák - az évek során elég sok fiatal suhanc hagyta ott a fogát ezekben a járgányokban, de ha mégis ez az ideálod, hát hajrá. Azt, hogy konkrétan milyet vegyél nem tudom és nem is akarom megmondani - azt vedd amelyiket szereted, ha tényleg hobbiautónak szánod. Munkás, családi, hétköznapi autót vehet az ember kompromisszumokkal, de feleséget sem csak úgy vesz a piacon az ember, hanem szerelmből - autóval is így járj el.
Én hobbiautónak mondjuk ilyesmit vennék, de ez ugye teljesen szubjektív:
Peugeot 205 CT RG: [link]
Suzuki Swift Mk1 GTi: [link]
Volvo 240: [link]
Moszkvics 408: [link]
Volga M24: [link]
Citroen CX Gti: [link]
Mazda RX-7: [link]
Akkor igen, rosszul fogalmaztam. Egy sima utcai autó sportosabb változatára lenen szükségem. Ami kívülről úgy néz ki, mintha gyenge, közönséges lenne, de tud meglepetéseket okozni.
Elsőnek nagyon köszönöm a választ! Szabadidőm és szakértelmem éppen akad, habár egyikből sem olyan túlságosan sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!