Milyen robogót ajánlotok?
Még a nyáron esetleg a jövő tavasszal szeretnék venni egy 50 ccm es robogót. Milyeneket ajánlotok, valami olyasmit szeretnék, amihez kapni szinte minden alkatrészt, persze nem aranyáron. Szeretném ha gazdaságos is lenne a motor, tudom nagyban függ attól, hogy mennyire hajtom de gondolom vannak olyan robogók, amik 40km/h - nál többet esznek mint egy másik. Esetleg márkákat is mondhatnátok, hogy melyikeket ajánljátok, és melyikeket kerüljem el, akár évjárat is segíthet. Köszönöm előre is a segítségeteket.
Jah leírom mire használnám, faluba járkálásra, de akár minden nap munkába, járásra is alkalmas legyen, 15-20 km, megtétele ne szenvedés legyen, persze tudom 40 km/h a megengedett, de azért dinamikus motor legyen.
haverom 4 ütemű robogóval balesetezett úgy ,hogy nem tudott átérni a másik oldalra, mert lassúak!!!!!!!
ilyen kínai szart ne vegyél ezek pedig a : kymco ,keeway ,pgo ,rieju toreo, amerigo bolivar
ja és léghűtésest vegyél és karburátorost!
én Yamaha Neos-t ajánlom!
GILERA RUNNERT...AJÁNLOK , NEKEM VOLT YAMAHA AEROXOM, MEG 2 SR-EM ELÖTTE DE EZT A RUNNERT ELNEM ADOM..
ERŐS JÓL MEGY, MEGBÍZHATÓ, ÉS MÉG SZÉP OLASZOS FEELINGJE IS VAN!!!
RÁM HALLGATSZ ILYET VESZEL -NEM FOG CSERBEN HAGYNI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!