Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hobbiautót szeretnék venni,...

Hobbiautót szeretnék venni, ami 200 le feletti. Milyen motort ajánlanátok tuningolni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy benzines motort megpiszkálni!

Nagyonn turbó, intercooler, lefúvók, kipufogórendszer, chip és társai...

Milyen motort ajánlanátok, amit könnyen lehet tuningolni és viszonylag könnyü hozzá alkatrészt találni és olcsó is?

A keretem 2 millió ft(még nincs autóm)!

Köszönöm!

2013. febr. 27. 23:09
 1/3 ßđkan ***** válasza:
Mitsubichi vagy Honda!!!
2013. febr. 27. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát elsősorban, érdemes lenne a régi klasszikus autókat tuningolgatni amik anno idehaza voltak népszerűek.

Gondolok itt a ladára, azokat a legkönnyebb tuningolni, olcsó pénzből, könnyebb beletenni egy másik autó motorját, és meglehet piszkálni könnyebben mindent szinte, mert annak a leg egyszerűbb a szerelése, és szerintem kezdésnek az bőven jó, mert sok tuningolt ladát látni manapság, és némelyik brutálisan jól néz ki.

Vagy ott a kis polski, nekem egyik ismerősöm nagyon szépen feltuningolta, új motor került bele, erősebb volt, a belseje teljesen modernizálva lett, meg a külseje is kapott egy nagyon szép felújítást, nagyon gyönyörű gép volt, mindenki irigykedett rá, de sajnos már el kellett adnia, anyagi okok miatt. Ha több pénzed lenne akkor tudnál szerezni ilyen amerikai klasszikus izom autókat, ford mustang és társai, na azokat érdemes tuningolni, kicsit felnyomni. De ezen elég drágák idehaza, csak az alap autó, aztán még amit költened is kéne rá, az sem kevés sajnos. Én a régebbi olyan 98 évjáratú autók körül nézelődnék, és azokat tuningolgatnám fel.

2013. febr. 27. 23:23
 3/3 anonim ***** válasza:
BMW 325i E36
2013. febr. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!