Milyen autót ajánlanátok munkás autónak? Napi 32 km az út oda-vissza az a lényeg hogy kis fogyasztású legyen
Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 15:30
1/18 anonim válasza:
Nekem Toyota Yaris 1.4 D4D-m volt, megbízható és 4.5-5 liter gázolajból megáll 100 km-en.
2/18 anonim válasza:
3/18 anonim válasza:
Ezek at 1000 res suzukik 4-5 liter közöt fogyasztanak nekem is volt ilyenem tényleg megbízható olcsó fentartási költségekkel és alacsony fogyasztással rendelkező kis autó ha let voln pénzem hogy két autót tartsak a suzukit is megtartottam voln
4/18 anonim válasza:
Mekkora összeget szánnál rá? Mert ha több pénzed van, akkor vegyél valami olyat ami nem bigyólemezből van mint a suzuki.
5/18 anonim válasza:
Bigyó lemez ez tetszik :)
Minden mostani autó bigyó lemezből készűl csak a jobban ki van merevítve más újabb autó
Ön magába meg a vastag lemez se ér szinte semmit a régi fajta autókon pl Lada vagy II golf stb
6/18 anonim válasza:
A bigyólemezt csak poénból írtam, de tényleg ha van munkásautóra mondjuk 4-500 ezer forintja, akkor ne az egyik legrosszabb biztonságú autót ajánlgassuk már neki.
7/18 A kérdező kommentje:
hát 100.000ft vagy még 130.000ft lenne rá én skoda 120,fiat polski,maruti,suzuki swift
2013. febr. 25. 17:39
8/18 anonim válasza:
130 ezerért nemigen találsz kisfogyasztású autót. Talán egy lepukkant gázos lada.
9/18 anonim válasza:
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!