Ilyet mondhatok/kérhetek a szervizben, ugye?
Azt mondta h nagyon sok Qashqait szerelnek.
Amikor elkezdtünk autó vásárláson gondolkozni, akkor insignia volt a terv, arról lebeszelt, illetve én is utanaolvastam jobban, uh azt hagytuk. A nissanra mondta, amit már fent írtam. Fordra azt mondta h az tok jó, csak drága az alkatrész. Ajánlotta meg a Toyotát és Mitsut is, neki Mitsu Outlanderje van, azt szereti. A Mazdara azt mondta h sogoranak az van, nincsen vele különösebb gond. Ne legyen rozsdás, ha az rendben, akkor lesz egy autóm, amit nagyon fogok szeretni. Szó szerint idéztem :)
4 millió Ft-ot szánunk az autóra, ez 4,2, azt tervezzük, ha nem rozsdás, akkor azért meg kap egy alváz védelmet is pluszba, biztos ami biztos. Csak a rozsdán parazok, m egyébként nagyon szép az autó és nem os írnak rosszakat Mazdakrol…a rozsdat leszámítva persze 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!