Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek amit nem...

Milyen autót vegyek amit nem pár évig csak kötelező szervízbe kell vinni?

Figyelt kérdés

17 Ben vettem egy használt turbos Renault sceniket 2013(70 000 km volt bennel, motor kettőstömegű csere és turbó felújítás után meguntam a folyamatos hibakódokat.

2019 ben, vettem egy új 0 km-es egyszerű 1.4 szívóbemzin fiat tipot, másodszorra cserélték a kuplungot, eszi az olajat, 0.5l /1000 km, tavaly eltört a gázpedál...

Mit javasoltok ha a kényelem, teljesítmény,komfort már nem számít csak szeretnék úgy elindulni hogy nem kell az automentő számát fejből tudni?

Évi 30 000 km, ebből kB 5000km város, 10 autópálya a maradék falvak között ingázás.

7M nál följebb nem szeretnék menni.

2022. jan. 31. 19:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
japán vagy korea , i30
2022. jan. 31. 19:57
 2/18 anonim ***** válasza:
26%
Ceed 1.6 dízel! Benzines kóreaiakat kerüld. Főleg 1.4 et!
2022. jan. 31. 20:02
 3/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem rosszbol hogy fikazzalak de eleg ostoban valasztottal autot. Mindig csodalkozok mikor ranezek egy autora kb 300 ezret nem erne es valaki megveszi 5 millioert.

Na de a lenyeg. 7 millaert kapsz mar azert minosegi autot. Ha ugy van privatba irj ram aztan adok szivesen tanacsot.

Mert szamit az hogy hol hasznalod,mennyit milyen az izlesed (pl terepjarok,sportosabb autok vag, full luxos stb).

De amiket ajanlani tudok sajat tapasztalataimbol az a minimum 1.6 benzines motor vagy afolott. Tul nagyot nem erdemes venni mert le eszi a fejedet.

Dizelnel pedig minimum a 2 ezres de vannak szeriak amiknel az 1.9 is nagyon jo minosegu.

Nos autokbol rengeteg a lehetoseged 7 millaig. Mindenfelekepp hasznalt autot vegyel. Hiaba veszel vadonatuj autot 2 ev utan mar az eredeti ar felet fogja erni kb. Szoval egy 2-3 eves autot siman tudsz venni ha mindenfelekepp vadonatujat akarsz venni.

Bmw x7 x5-os szeriakat nagyon jol osszeraktak. Audi a6 a4 ezek is eleg jo szeriak (az ujabbak pl 2012 evtol felfele).

Volswagen passat is stabil kis auto. Sokada octaviakbol is vannak nagyok jok sot az ujabb skoda terepjarok is elegge extrasak sok jot hallok roluk. Szoval igen 7 millaig eleg tag az auto kinalat foleg minoseg teren.

2022. jan. 31. 20:04
 4/18 anonim ***** válasza:
57%

A lehető legrosszabbakat választottad.

De amúgy ahogy írják: Kia, Hyundai. Nekem egy 2018-as i30 van. Eddig a kötelezőn kívül semmi nem volt.

2022. jan. 31. 20:05
 5/18 anonim ***** válasza:
43%
Toyota. Ha karban volt tartva, a vilagbol kimegy.
2022. jan. 31. 20:06
 6/18 anonim ***** válasza:
20%

3-as vagyok. Nekem mitsubishi carismam volt 300 ezer km-vel vettem 490 ezer km volt benne (2 ev utan). 1x kellett oninditom csereltetnem benne meg fekbetetek + olaj es a mai napig megy az auto.

Vettem most egy Bmw X5-os szeriabol valot 6 millaert. Nem bantam meg. 2 eve hasznalom eleg sokat megyek vele. 1x kellett 2 uj gumit vennem ra mivel egy katyu miatt kiszakadt a jobb oldali 2 gumim. Illetve 1x kellett a jobb elso lengokart csereltetni. De motorikusan soha se hagyott cserben. Tagas, szep megjelenese van, jol is gyorsul ha epp meglepi az ember. Nekem bevalt pedig vilageletemben audis voltam aztan meg is a bmw mellett lyukadtam ki

2022. jan. 31. 20:08
 7/18 anonim ***** válasza:
37%

Fiattal bünteted magad ? Nincs olyan hogy tuti jó lesz.

Honda Toyota Mazda nálam ez a sorrend.

2022. jan. 31. 20:21
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem bármilyen nullkilométeres autót vihetsz nem márkaszervizbe, viszont annak a tudatában hogy így ugrik az a pár év garancia.
2022. jan. 31. 20:24
 9/18 A kérdező kommentje:

A fiatot kényszer megoldásból vettem. Elegem volt a Renaultból, de épp kiköltekeztem magam, viszont új autót akartam ami garanciális. Úgy voltam vele hogy ha van garancia akkor nem én fizetem a költséges javításokat, easy care csomaggal mindent ingyen megoldottak eddig. (februárban jár le)

A hunday i30 kombi 1.5dpi 110 le ről mi a tapasztalat? sajnos kék szín nincs online konfiguratorban, de majd megérdeklődom (párom egyetlen feltétele hogy kék legyen)

2022. jan. 31. 20:40
 10/18 A kérdező kommentje:
*hyundai
2022. jan. 31. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!