Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szegeden a Honda szervízben...

Szegeden a Honda szervízben mennyiért javítanak?

Figyelt kérdés
Olajcsere meg úgymond átnézés kellene a motornak
2022. febr. 15. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
kb 10ezres rezsídíj + anyag
2022. febr. 15. 17:08
 2/4 anonim ***** válasza:
10-15 ezer Forint per óra a munkadíj. 2-3 órával számolj kb. + anyag. És ne lepődj meg, ha az átnézés után odanyújtanak egy olyan javítandó elemeket tartalmazó listát, aminél a záróösszeg 7 számjegyű. (Én a vásárlás előtt kinézett autót (Opel) vittem be átnézetni. A kormányszervótól a tolatókamera szenzorig szinte mindent cserésnek írtak fel. 1,2 milliót kért a tulaj érte, és majdnem 1,7 millió lett volna a javítás. Ő is tudta, meg én is, hogy ez egyszerű lehúzás akart lenni, így 1,1-ért meg is vettem az autót. Azóta eltelt 4 év, és még mindig ugyan olyan jó, mint előtte, pedig semmit sem cseréltettem a felírtakból... Szóval nem kell bedőlni a szerviznek.)
2022. febr. 15. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Imádom ezt!!!

"átnézés"

Na ez mi ez? Hibakód kiolvasás? Szemrevételezés? Mérések? Mert ez 20-tól, 100+ -ig bármennyi lehet.

2022. febr. 15. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Márkaszervizbe autót nem viszünk, főleg nem vásárlás előtti átnézésre, inkább független állapotfelmérőt kell hívni, vagy függetlenhez kell elvinni.
2022. febr. 15. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!