Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tapasztaltatok trükközést a...

Tapasztaltatok trükközést a benzinkutaknál?

Figyelt kérdés
Itthon vettem észre a blokkon, hogy az 50 literes tankomba 67 liter üzemanyag ment bele... Ezt így hogyan? Csodáltam is, hogy miért fizetek ennyit. Ez most valami trükközés akar lenni az árstopp miatt vagy mi a fene ez? Természetesen vissza fogok menni a pénzemért holnap...

2022. márc. 9. 23:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
50%
Tudtukmi azt!
2022. márc. 10. 15:33
 22/31 A kérdező kommentje:
#11 Az a baj hogy nem emlékszem még olyanra, hogy 6-ossal kezdődő liter belement volna a tankba. Lehetetlennek tartom... Direkt megnéztem most az autó adatait és 52 literes a tankja hivatalosan, tehát jól emlékeztem nagyságrendileg. Következő tankolásnál figyelni fogom direkt, hogy mennyi megy bele üresen....
2022. márc. 10. 15:33
 23/31 Majatom ***** válasza:
83%

Persze, hogy nem, hiszen a blokkon nincs rendszám, plusz azt sem tudod bizonyítani, hogy csak az autóba tankoltál, nem pedig pluszban egy kannába is a csomagtartóban.

Annyit tehetsz, ha továbbra is úgy érzed, neked van igazad, hogy többé nem mész arra a kútra.

2022. márc. 10. 15:37
 24/31 anonim ***** válasza:
70%
Legközelebb vigyél magaddal szabványos üzemanyagkannát, ennek űrtartalma lesz az etalon. Teletankolod oszt meglátod el -e tér a kuton mért érték ettől az etalontól. Ha jelentősen eltér, akkor lehet panaszkodni (minimális toleranci van az eltérésre).
2022. márc. 10. 15:46
 25/31 anonim ***** válasza:
30%

Trükközni simán lehet, pl a kutas kitankol magának 67 litert, megcsinálja a blokkot, te beállsz arra a kútra, megtankolsz, bemész megcsinálja a blokkot, kicseréli a 67-literes blokkra amin szép nagy szám van, kifizeted, ő meg kifizeti a te blokkodon szereplő árat be a kasszába, és voálá, nyert egy jó pár liter benzint ingyen, és nem kell a kutat piszkálni,de még a kasszában is stimmel az összeg, j a blokkot a vevő nem nézegeti fizetés előtt mivel utána kapod, kifizetéskor meg automatikusan nullázza a számlálót, szóval ellenőrizhetetlen, és slussz, fel sem tűnik.

De az is lehet tankolt kannába, nem nullázta a kutat szándékosan, és várt hátha a vevő nem nézi a kúton levő számokat, és folytatja a tankolást, ekkor is piszkálás nélkül jut benyához, ha meg észreveszi a vevő, és bemegy szólni, akkor csak uuupppsz úgy maradt bocsi és annyi...

A benya meg eladható feketén..

2022. márc. 12. 01:17
 26/31 anonim ***** válasza:
58%

Szóval skacok számlálót nézni (leginkább a pénzt, és ha többet kér a kutas azonnal szólni)

Meg mielőtt a pisztolyt leveszed nézz rá a számlálóra, legtöbb kúton autóból is látod, ha nem 0-ás a kút meg se állj annál a fejnél.

Én 2x szívtam meg így, harmadjára már rákérdeztem hogy mi a fax, hebegés habogás volt a válasz meg bocsánatkérés...

2022. márc. 12. 01:21
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Még nem tapasztaltam ilyet.

Pedig szint 2 db Astrám van, egy H és egy K generációs. Előbbinek 52, utóbbinak 48 literes névlegesen a tankja + a betöltőcső térfogata ha agyig tankolod.

Megmondom őszintén soha nem fogyasztottam le koppig a tankot, így nem tudom hogy ténylegesen mennyi megy bele. Negyed alatt nem nagyon volt még a tankom egyiknél sem. Nagyjából ugyanolyan mutatóállásnál szoktam megtankolni és nagyjából ugyanannyi térfogat is szokott belemenni.

2022. márc. 12. 15:23
 28/31 anonim ***** válasza:
62%

"Meg mielőtt a pisztolyt leveszed nézz rá a számlálóra, legtöbb kúton autóból is látod, ha nem 0-ás a kút meg se állj annál a fejnél."

Akkor hiába húzod a ravaszt, nem is fog kiadni a kút, csak nullázás után. Tehát rátankolni nem tudsz ha már visszaraktad a pisztolyt.

2022. márc. 12. 15:26
 29/31 A kérdező kommentje:
Van fejlemény este leírom
2022. márc. 12. 15:57
 30/31 anonim ***** válasza:
60%
28-as nem tartom kizártnak hogy van ilyen kút is ahol a kövi tankoláshoz nullázni kell, de nem mind ilyen, nekem pl többször volt olyan hogy elfelejtettem hogy kannába is kell benya a babettához, tankolás közben jutott eszembe, pisztolyt visszaraktam a kútra, csomitartó kinyit kanna kivesz pisztoly levesz és folytattam a tankolást, és ezt több kútnál, volt hogy kanna tele, és míg a tanksapkát letekertem visszaraktam a pisztolyt, majd levettem és folytattam...
2022. márc. 12. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!