Tapasztaltatok trükközést a benzinkutaknál?
Persze, hogy nem, hiszen a blokkon nincs rendszám, plusz azt sem tudod bizonyítani, hogy csak az autóba tankoltál, nem pedig pluszban egy kannába is a csomagtartóban.
Annyit tehetsz, ha továbbra is úgy érzed, neked van igazad, hogy többé nem mész arra a kútra.
Trükközni simán lehet, pl a kutas kitankol magának 67 litert, megcsinálja a blokkot, te beállsz arra a kútra, megtankolsz, bemész megcsinálja a blokkot, kicseréli a 67-literes blokkra amin szép nagy szám van, kifizeted, ő meg kifizeti a te blokkodon szereplő árat be a kasszába, és voálá, nyert egy jó pár liter benzint ingyen, és nem kell a kutat piszkálni,de még a kasszában is stimmel az összeg, j a blokkot a vevő nem nézegeti fizetés előtt mivel utána kapod, kifizetéskor meg automatikusan nullázza a számlálót, szóval ellenőrizhetetlen, és slussz, fel sem tűnik.
De az is lehet tankolt kannába, nem nullázta a kutat szándékosan, és várt hátha a vevő nem nézi a kúton levő számokat, és folytatja a tankolást, ekkor is piszkálás nélkül jut benyához, ha meg észreveszi a vevő, és bemegy szólni, akkor csak uuupppsz úgy maradt bocsi és annyi...
A benya meg eladható feketén..
Szóval skacok számlálót nézni (leginkább a pénzt, és ha többet kér a kutas azonnal szólni)
Meg mielőtt a pisztolyt leveszed nézz rá a számlálóra, legtöbb kúton autóból is látod, ha nem 0-ás a kút meg se állj annál a fejnél.
Én 2x szívtam meg így, harmadjára már rákérdeztem hogy mi a fax, hebegés habogás volt a válasz meg bocsánatkérés...
Még nem tapasztaltam ilyet.
Pedig szint 2 db Astrám van, egy H és egy K generációs. Előbbinek 52, utóbbinak 48 literes névlegesen a tankja + a betöltőcső térfogata ha agyig tankolod.
Megmondom őszintén soha nem fogyasztottam le koppig a tankot, így nem tudom hogy ténylegesen mennyi megy bele. Negyed alatt nem nagyon volt még a tankom egyiknél sem. Nagyjából ugyanolyan mutatóállásnál szoktam megtankolni és nagyjából ugyanannyi térfogat is szokott belemenni.
"Meg mielőtt a pisztolyt leveszed nézz rá a számlálóra, legtöbb kúton autóból is látod, ha nem 0-ás a kút meg se állj annál a fejnél."
Akkor hiába húzod a ravaszt, nem is fog kiadni a kút, csak nullázás után. Tehát rátankolni nem tudsz ha már visszaraktad a pisztolyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!