Hegyes, dombos helyre és autópályára mennyi lóerős benzinmotoros autó megfelelő?
Figyelt kérdés
Az autópályán is nagyon nagy emelkedők vannak, nem nagyon szeretnék szenvedni a dombokkal, szóval ne kelljen visszaváltogatni és lassulni a dombon felfele ötödikben. A fogyasztás is számít, szóval optimális lóerő tartományt írjatok légyszíves. Max. 9 liter/100km autópályán-országúton.2022. márc. 6. 22:05
31/35 A kérdező kommentje:
#29 Azt nem próbáltam, de nagyon nehéz volt kivenni, bele volt nőve. Ha át lehet fújni rajta akkor valószínűleg mindig átmegy rajta a levegő, tehát mindig lesz vákum. Egy youtube videóban azt mondták hogy rossz hogyha az utána levő csőben van bármi is és jó nagy lerakódásokat találtam benne. Szerintem biztos hogy rossz a szelep. Érdemes ezt az aliexpresszeset megvenni vagy inkább várjam meg a márkakereskedést?
2022. márc. 12. 15:30
32/35 krwkco válasza:
Jónak tűnik az Aliexpresses is. Egyedül a szállítási határidő tűnik kicsit soknak. De lehet, hogy ha a márkakereskedés válaszol és megrendeled, akkor náluk sem lesz raktáron és szintén várni kell.
Addig érdemes a régit megpróbálni megtisztítani. Pl. féktisztítóval, vagy benzinben áztatva. Talán szét is lehetne csavarni a két felét. Ha a rugó nem tört el benne és nincs félrekopva, akkor más baja nem nagyon lehet. Olyan egyszerű szerkezet.
33/35 A kérdező kommentje:
#32 Természetesen féktisztítóval jól megfújkáltam és csak úgy tettem vissza. Attól félek, hogy a márkakereskedés fog egy olyat mondani, hogy 20 ezer és akkor feleslegesen vártam rájuk, mert annyit biztos nem adok ki egy ilyen szarra.
2022. márc. 12. 15:58
34/35 krwkco válasza:
Feltétlenül írd meg a fejleményeket! Sokan kérdeznek olajfogyással kapcsolatban és szerintem ez az első lépés, amit az egyszerűsége miatt meglehet tenni. Van aki szerint teljes hülyeség, úgyhogy jó lenne tudni, hogy használt-e vagy sem. :-)
35/35 A kérdező kommentje:
Mindenképpen, bár jó lenne ha nem én lennék a tesztalany :D
2022. márc. 12. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!