Hegyes, dombos helyre és autópályára mennyi lóerős benzinmotoros autó megfelelő?
Figyelt kérdés
Az autópályán is nagyon nagy emelkedők vannak, nem nagyon szeretnék szenvedni a dombokkal, szóval ne kelljen visszaváltogatni és lassulni a dombon felfele ötödikben. A fogyasztás is számít, szóval optimális lóerő tartományt írjatok légyszíves. Max. 9 liter/100km autópályán-országúton.2022. márc. 6. 22:05
11/35 A kérdező kommentje:
Zabálja az olajat sajnos, 700 km/ liter de azon kívül picit gyengébb is szerintem a kelleténél. Cserélni vagy felújítani éri meg inkább a motort, hogy ne egye? Szerelőnél volt egyébként, nem vett észre rajta rendellenességet, csak én tudom, hogy eszi az olajat. Kipróbálta, azt mondta minden oké szerinte. Szerencsére a rozsdával nincs baj.
2022. márc. 6. 23:47
13/35 krwkco válasza:
"Szerelőnél volt egyébként, nem vett észre rajta rendellenességet, csak én tudom, hogy eszi az olajat."
És miért nem mondtad meg neki és kérdezted meg tőle, hogy szerinte hol eszi az olajat? Mert az a javítási költség szempontjából nem mindegy. Nem biztos, hogy tudott volna rá válaszolni, de lehet, hogy igen.
14/35 A kérdező kommentje:
#13 Mondtam neki, azt mondta lehet szelepszár szimering vagy gyűrű. Ennyi volt a válasz.
2022. márc. 7. 12:10
15/35 krwkco válasza:
Lehet még PCV szelep is. Ha nem szivárog az olaj és olajos, meg csöpög minden.
16/35 A kérdező kommentje:
Arra már kértem árajánlatot a márkakereskedésben, de b*sznak válaszolni…
2022. márc. 7. 13:12
17/35 krwkco válasza:
Márkakereskedésbe jársz egy feltehetően meglehetősen koros autóval? Odavinnéd, hogy cseréljenek ki valamit, ami lehet, hogy nem is rossz?
18/35 A kérdező kommentje:
Miért? Hol lehet még pcv szelepet kapni?
2022. márc. 7. 13:29
19/35 A kérdező kommentje:
Nem viszem oda szerelőhöz, csak onnan vennék PCV szelepet. Úgy tudtam nincs és nem is érdemes utángyártottat venni belőle.
2022. márc. 7. 16:05
20/35 anonim válasza:
Kérdező én a helyedben nem hallgatnék arra az ostoba krutymóra vagy mi tosz akar lenni a neve.
Ha visszakeresel látni fogod, hogy minden kerdéshez odaírja azt a pcv szelepet, közben azzal sincs tisztában hogy az európai autók 80%-ban nincs is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!