Csajszik! Mennyire szeretitek az agresszívan versenyző srácokat? BMW 535D chip + sportlégszűrő + sportkipufogó , ültetés, fóliázva. Megyeri úton 200+ km/h. Nektek ez bejövös vagy nem annyira? kérésre küldők képet autóról.
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 19:42
231/402 qkker1 válasza:
Nem lehet, hanem biztos, csak azt már hanyagolja.
232/402 anonim válasza:
Igen ő az, meg van a 320D-vel nem tud csajozni kérdése is.
233/402 A kérdező kommentje:
Ez nem az en hetem sajnos. Vezettem a versenyen nagy előnnyel de elrontottam egyik kanyart es megint beborultam árokba. Az autó teteje behorpadt. Holnap elszallittatok a roncsot jelenleg arokban van. Ez van de fel kell allni a lenyeg nem lett bajom. Sajnos baratnőm szakitott velem emiatt azt mondta nem akar egy vesztesselnegyutt lenni
2022. okt. 29. 00:04
234/402 anonim válasza:
Tényleg legalább valami fantáziád lenne, támadtak volna meg ufók, vagy elefánt lépett a motorháztetőre, vagy bármi, úgy is tudjuk hogy troll vagy de akkor legalább lennél értelmes troll ne ilyen utánzat a lapos sztorikkal.
235/402 anonim válasza:
Na, akkor velem sosem fogsz már versenyezni, én a hétvégén teszem el télire a járgányt.
236/402 anonim válasza:
Sajnálom! Tudom milyen érzés, velem is most szakított a barátnőm, azt mondta túl sokat foglalkozom az autómmal. Remélem az autót rendbe tudjàtok hozni!
Üdv, a chippelt 320d tulaj
237/402 anonim válasza:
Lassan ez az új kedvenc sorozatom. :D :D
jobb mint a fatmagül :D
239/402 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lanyoknak akik irtak. Rendesek vagytok hogy mellettem alltok. Ma lesz randim egyikkel. Az autó roncsa ujra a javitonal kihuztak arokbol , lehet nem lehet megcsinalni mert a tető nagyon betört.
2022. okt. 29. 12:35
240/402 qkker1 válasza:
"jobb mint a fatmagül :D"
Inkább
Halálos iramban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!