Csajszik! Mennyire szeretitek az agresszívan versenyző srácokat? BMW 535D chip + sportlégszűrő + sportkipufogó , ültetés, fóliázva. Megyeri úton 200+ km/h. Nektek ez bejövös vagy nem annyira? kérésre küldők képet autóról.
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 19:42
261/402 A kérdező kommentje:
2022. nov. 3. 13:23
262/402 anonim válasza:
Az 545i egy állat jó autó, szerintem vedd meg. Legalább rendes V8 hangja lesz, nem dízel.
263/402 anonim válasza:
Vajon miért savazták ki a motorszámot...
264/402 qkker1 válasza:
"Nem lehet megjavitani bontás lesz az autó."
Szebben is lezárhattad volna a kamu sztoridat!
265/402 anonim válasza:
Miért tenné, elveszne élete értelme és fő munkássága, ne legyünk már ilyen kegyetlenek szegény gyerekkel ha nincs ennél jobb szórakozása. :(
266/402 anonim válasza:
Mivan báttya benzinre nem telik?
Ja ez nem is te vagy...más tollával ékeskedsz? Vagy nincs is 535D a segged alatt! max. Matchbox-ban.
267/402 A kérdező kommentje:
Szomoru hogy ennyi az irigy. Holnap megyek megnézem az 545i t amit linkeltem. lehet elhozom kp ra...
2022. nov. 3. 20:57
268/402 anonim válasza:
18évesben 160ezer hmmm.
Talán jólesz.
269/402 anonim válasza:
A béna trollokban az a jó, hogy még akkor is tolják mikor már önmaguk paródiájává váltak.
270/402 anonim válasza:
De kérünk egy magarul beszélős vidit.
Valahogy ìgy:sziasztok fejek én vagyok gyk-rok a agreszvan verenyzős arc,megvettem az 545i-t és most a.full néptelen megyerin gyorsulok neketek 2kilóra.
Ha ez kimarad akkor te vagy a világ Luzer kamus hülyekirálya!
Ezt minden kommentelő nevében írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!