Csajszik! Mennyire szeretitek az agresszívan versenyző srácokat? BMW 535D chip + sportlégszűrő + sportkipufogó , ültetés, fóliázva. Megyeri úton 200+ km/h. Nektek ez bejövös vagy nem annyira? kérésre küldők képet autóról.
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 19:42
2/402 anonim válasza:
Ha kihalt úton csinálja, tegye..
De ne a Megyeri úton.
Mindegy milyen autó.
3/402 anonim válasza:
Nem kéne már neked ilyenkor ágyban lenni?
4/402 anonim válasza:
Hűűű a kotla gázolajszagú csühögő ötharmincot DÉÉÉÉ az versenyautó? :D :D :D
Az ikarus is versenyótó lenne egy sportlégyszűrőtől meg sportkipufogótól? :D :D :D
5/402 A kérdező kommentje:
4 es neked szerintem nincs autód vagy Hyundai. Fogalmad sincs mire képes az enyém...
2022. márc. 1. 19:49
6/402 anonim válasza:
Nekem sportautóm nincs, de van egy Hyundaiom.
Most szégyenérzetem támadt, kérek időpontot lélek orvoshoz..
7/402 anonim válasza:
Kormolni és csettegőhangot kiadni képes.. :D :D
Szoktam ilyen hülyegyerekeket enni.. Utána sértődötten teligázon mennek át a piroson aminél én még meg is tudok állni. :D :D :D
Amúgy ha lenne Hyundai-m az valszeg egy pöckölt Genesis lenne, és azzal is megennélek. :D :D :D
8/402 anonim válasza:
Szépek is azok a rövid kapcsolatok, amik az első oszlopra csavarodásig tartanak. XD
9/402 qkker1 válasza:
Igazi hülyegyerek vagy, remélem ha balesetezel, akkor más nem sérül, csak te döglesz meg!
10/402 anonim válasza:
ezer éve nem jártam a megyeri úton, de arra emlékszem hogy a hold felszíne simább lehet... :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!