Csajszik! Mennyire szeretitek az agresszívan versenyző srácokat? BMW 535D chip + sportlégszűrő + sportkipufogó , ültetés, fóliázva. Megyeri úton 200+ km/h. Nektek ez bejövös vagy nem annyira? kérésre küldők képet autóról.
Aha, padon volt az autó? Vagy érzésre van annyi nyomatéka, mint egy M-nek, amit csak messziről láttál?
Ezeket a batárokat "fele akkora" erővel megeszik a feszesebb hatchback-ek
Bohóc...
Lányként írom neked , hogy köszi inkább ki hagyom és akinek van esze , hogy nem akarja ki nyírni magát egy hülye mellett az autóban is így lesz vele .
Mindegy , hogy bmw vagy suzuki nem az autó teszi az embert hiába hiszik sokan az nem lesz menőbb senki az autója miatt lehet az autóban menőnek tűnsz , de ha ki szállsz a kocsiból akkor ugyan az az ember vagy mint ha egy Suzukid lenne . Nem minden a pénz és csillogás persze sokaknak az kell , mert most az a menő . Emberileg legyél normális és akkor találsz egy hozzád illő lány és ne az autót használd udvarlásra . Tudom le leszek pontozva mert nem istenítem az autót csak tudod őszinteség néha fáj .
Kritika és a beszolás közt egy a nagy különbség a kritika normális esetben meg is van indolkolva mint ahogy én is tettem meg indokoltam a válaszom.
Versenyzés meg nem a körútra való azt lehet versenyzőnek nevezni aki verseny pályán bizonyít és nem a forgalomban méregeti magát a széria kis motoros autók ellen .
Í"Azt nem törölték már neki?"
Megvan még:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__11..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!