Csajszik! Mennyire szeretitek az agresszívan versenyző srácokat? BMW 535D chip + sportlégszűrő + sportkipufogó , ültetés, fóliázva. Megyeri úton 200+ km/h. Nektek ez bejövös vagy nem annyira? kérésre küldők képet autóról.
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 19:42
101/402 A kérdező kommentje:
Kihuzattam vácin 270 ig :D lehet irigykedni
2022. júl. 13. 00:57
102/402 anonim válasza:
Az a klozet akkor sem menne 270-el ha repülőből dobnád ki.
103/402 A kérdező kommentje:
Gondoltam megmondja valaki a frankót. Tudod te mennyi le / Nm t tud az autóm?
2022. júl. 13. 01:18
104/402 anonim válasza:
Na öcsipók akkor mondd, hogy mennyit tud! De vigyázz, mert járműmérnök vagyok, szóval hiába próbálsz beetetni valami irreális számmal.
105/402 anonim válasza:
Egyébként egy jól megírt 535D tényleg tudja a 270-et. De attol még ez nem változtat a tényen, hogy kamuzik a kérező és csak feltűnêsi viszketegsége van.
106/402 qkker1 válasza:
"Kihuzattam vácin 270 ig "
Remélem kapod a 300 ezres csekket!
107/402 anonim válasza:
#104: Nem fogja mondani. Már többször kértük az ígért képet, padozott teljesítményt, semmi válasz, nemhogy egy részletes config a kocsiról...
Nyilván nincs még egy szakadt Swift-je sem.
108/402 anonim válasza:
Kikellene emelni ezt a gagyiságot!!
109/402 anonim válasza:
Ez lehet a hirhedt x5 vagy x6 legyen az első autóm kérdés gyártója, az emgy rá mindig erre, persze mikor valami bizonyitékot kér tőle valaki arra nem si reagál vagy terel :D
110/402 anonim válasza:
#109 én is figyeltem azt a kérdést, de nem hiszem hogy ugyan az a kérdező. Teljesen más stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!