Csajszik! Mennyire szeretitek az agresszívan versenyző srácokat? BMW 535D chip + sportlégszűrő + sportkipufogó , ültetés, fóliázva. Megyeri úton 200+ km/h. Nektek ez bejövös vagy nem annyira? kérésre küldők képet autóról.
127: "Screenshot megjegyzés"
Ott egy igazi képnél mi lenne oda irva?
Troll vagy gyerek !!
De azért emeld ki.
Amúgy én csak azt nem vágom hogy emberek miért foglalkoznak ennyire azzal hogy egy random akárki, kiemelgeti a saját kérdését. Nem kötelező rá válaszolni, és havonta vagy kéthetente irkálni bármit is, meg ostoba vitákba szállni. Azóta is már a milliomodik oldal született meg a válaszokból, én spec 1x fűztem hozzá egy poénosabb hozzászólást azt ennyi, de azóta is azt látni hogy mindenki ezen kattog. Nem mintha olyan gyakran járnék fel, de mikor fel is jövök kábé majdnem mindig beleütközök ebbe a dologba. És persze valahol valakinek lehet idegesítő jelenség ez a névtelen flexelés meg folyamatos kiemelés, de vannak szerintem 100x rosszabb esetek is az interneten mint a kérdező. Bár hozzáteszem engem hidegen hagy, ha troll, ha nem troll. (A képes témára reagálva, az én telóm kamerája törött és már olyan szar képeket csinál sajna hogy egy glitches kamera is lekörözi ennek minőségét. Tehát az se lenne kizárt hogy valóban egy saját fotót vágott ki, bár itt nem pont a fénykép a buktatója a sztorinak)
Ezzel nem támadni akarok bárkit is, csak nem értem ha ennyire idegesít vagy már megvan róla a vélemény, akkor miért nem lehet csak egyszerűen továbbgörgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!