Csajszik! Mennyire szeretitek az agresszívan versenyző srácokat? BMW 535D chip + sportlégszűrő + sportkipufogó , ültetés, fóliázva. Megyeri úton 200+ km/h. Nektek ez bejövös vagy nem annyira? kérésre küldők képet autóról.
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 19:42
161/402 A kérdező kommentje:
Összetört az autó sajnos megcsusztam nagyon a poros úton és beleborult árokba most javitattom aztan mégjobban szeretnem megtuningolni
2022. okt. 10. 23:37
162/402 anonim válasza:
Addig emelgeted ki a trollkodásod míg nem törlik, szóval inkább maradj nyugiban.
163/402 anonim válasza:
Megyeri úton 200 km/h? Hát, én be nem ülnék melléd, tudod, szeretem biztonságban érezni magam egy férfi mellett, nem életveszélyben lenni egy felelőtlen csicskával.
164/402 anonim válasza:
Sajnálom hogy összetört az autód! Remélem sikerül megjavíttatni!
165/402 anonim válasza:
Lehet hogy az autód szép,de ne az utcán versenyezz. Nekem több rokonomat is elütőtték már...
Amugy ha igazán sokat mozognál autos körökben akkor tudnád,hogy az élvezetes autozáshoz nem kell erős auto.
166/402 qkker1 válasza:
Ennek a műmájernek maximum egy Matchboxa van.
167/402 A kérdező kommentje:
Köszönöm már javitjak autót. Addig is csajok irjatok mert még erösebb lesz a gép.
2022. okt. 11. 22:41
168/402 anonim válasza:
Nagyon örülök kérdező, mert úgy tűnik, az autódon kívül nem sok mindent tudsz virítani a csajoknak.
169/402 A kérdező kommentje:
Feltudok mást is mutatni. En vagyok a budapesti Vin Diesel
2022. okt. 11. 23:17
170/402 anonim válasza:
Neki sem láttam a kukiját, a tied is pici, más nem érdekel. Inkább megyek a ladás pasimhoz, az ő kocsija jó hangú, jól remeg és kényelmes a hátsó ülés is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!