Csajszik! Mennyire szeretitek az agresszívan versenyző srácokat? BMW 535D chip + sportlégszűrő + sportkipufogó , ültetés, fóliázva. Megyeri úton 200+ km/h. Nektek ez bejövös vagy nem annyira? kérésre küldők képet autóról.
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 19:42
211/402 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy sokan nem is feszegetik a határokat. Félösek stb. Én lehet most borultam de legalább kitapasztaltam határokat. A versenyben nem lehet benne hagyni nagy tartalékokat!
2022. okt. 26. 23:46
212/402 A kérdező kommentje:
Robogoval járok a suliba
2022. okt. 26. 23:47
213/402 anonim válasza:
#209 Kösz, mármint hogy majd megírod. Én meg nem járok suliba.
214/402 anonim válasza:
Hát az hogy lehet, nem elszel iylen menő mint a hősünk. :D
215/402 anonim válasza:
Lábbal hajtós vagy pedálos típus?:D
216/402 anonim válasza:
#213 vagyok, igen, sokkal gyorsabb. Én nagymotorral rohangálok a városban, igaz, azért nem minden sor között fér el úgy, mint egy kisebb robogó, de a leggyorsabb közlekedési eszköz, mármint az utazási időt tekintve. De majd holnap úgyis meglátod az én gépem. :)
217/402 anonim válasza:
Nem lehet mindenki ekkora sztár, hogy robogóval jár, főleg hogy még lábbal hajtós is. Van beépített hangszóró is benne vagy azért brümmögni kell? :)
218/402 anonim válasza:
Na mi volt a versenyen? Valakinek elküldte a címet? :D
219/402 anonim válasza:
Egy rendőr jó lenne ha elkérné a címet úgy hogy nem fedi fel magát, hogy rendőr, aztán mehet a "véletlenül" rajtakapásos bírságolás 🤣
220/402 qkker1 válasza:
Maximum pedálos autója van, azzal meg nem tud gyorsan menni, csak a fejét /nem agyát, mert az nincs neki/ teszi itt a hülyegyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!