Csajszik! Mennyire szeretitek az agresszívan versenyző srácokat? BMW 535D chip + sportlégszűrő + sportkipufogó , ültetés, fóliázva. Megyeri úton 200+ km/h. Nektek ez bejövös vagy nem annyira? kérésre küldők képet autóról.
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 19:42
281/402 anonim válasza:
Képességeidhez? :D
Tudsz egyenesen menni padlógázzal az üres úton? Majd valamelyik pályanapon méress egy köridőt egy haverral, akiknek nem remeg a koksztól az ujja, hogy félkörnél lenyomja a stoppert
282/402 qkker1 válasza:
"Persze hogy én bizonygassak meg csinaljak hülyet magambol "
Már régen hülyét csináltál magadból!
283/402 qkker1 válasza:
"Tisztelet nekem hogy en legalabb merek versenyezni. "
Remélem, felcsavarodsz egy fára és nem ártatlanok halnak meg miattad!
284/402 anonim válasza:
Hogy csavarodna már fára, mikor legjobb esetben is valami unatkozó tini nem több, sok észt nem lehet abból kinézni aki trollkodásban leli örömét.
286/402 anonim válasza:
Csak szólok, hogy a BMW-ken az indexlámpa feláras 😉
287/402 anonim válasza:
#286 Az neki mindegy, már leszögeztük, hogy csak egyenesen tud menni. :D
288/402 anonim válasza:
Azért is jeleztem neki, hogy index nélkül kérje, így nem ad ki felesleges pénzt az index lámpákért :D Infláció van :) Használtnál alkupozíció, ha index nélkül kéri :)
289/402 anonim válasza:
Jaja, félreértettem, köszi. :)
290/402 anonim válasza:
Nem hülyèt csinálsz magadból,hanem bemutatom bogy nem vagy kamunkirály.
Az arcodnak nem kell látszania. Csak szöveg meg gyorsulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!