Opel vectra első lámpájába 60/55w-os izzó helyett 80/100w-os?
Az a helyzet,hogy ezzel a 60/55w-os izzóval este nem lehet látni semmit,főleg a tompított fényszoróval:S:(
És az a kérdés,hogy a 80/100 w-os izzó,nem-e égeti el az izzó foglaltát,vagy esetleg a lámpa bura belsejét??
Köszönöm előre is a válaszokat.
Üdv:Börry
Ha már a 60/55-el sem látsz szinte semmit,akkor valszeg már a foncsorod rendesen odavan (kiégett).
A 80/100-al pedig garantáltan szétégeted a világítás főkapcsolóját,mivel gyárilag 60/55-re tervezték a kapcsoló biztonságos üzemelését. Ezt úgy tudnád elkerülni,hogy villamosság szerelővel BERELÉZTETNÉD a tompított ill. fényszóró ágakat külön-külön mind a két oldalon és utána akár 140/100-at is tehetnél bele,míg le nem olvad az autód eleje.
Bocs az előbb véletlen elküldte... szóval vegyél Osram Night Breaker izzót H4-esbe, aminek +90%-os fényereje van és nem olvasztja szét a foncsorod!
Nekem régen +20%-os kékes izzóm volt, de az is jobban világított a sima halogénnél aztán vettem egy ilyet, hát ég és föld :))
Itt egy teszt videó, én csináltam, lesd meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!