Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy mentettétek volna a...

Hogy mentettétek volna a helyzetet?

Figyelt kérdés

Miután padkára megy az autó, lassan lehet csak visszahozni, ezt hallottam. Miért dobja így meg ha gyorsan akarja visszatenni az ember?

https://www.youtube.com/watch?v=F19Isf75hBw

2022. febr. 22. 22:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem is értem az ilyen embereket akik "nem néztem meg mi történt de tudom miért történt" alapon válaszolnak...
2022. febr. 23. 13:03
 22/28 anonim ***** válasza:
Én főleg a kérdezőt nem tudom megérteni...Van baj a nyaka felett.
2022. febr. 23. 13:15
 23/28 krwkco ***** válasza:

A kérdés kifejtése az volt, hogy "Miután padkára megy az autó, lassan lehet csak visszahozni, ezt hallottam. Miért dobja így meg ha gyorsan akarja visszatenni az ember?"

Ezt a kérdező a 10-es kommentjében ki is emelte. Én erre válaszoltam a 14-esben. Ez a video nélkül is egy önálló kérdés. A kérdező visszaigazolta, hogy az én megközelítésem alapján adott válasz is hasznos volt számára.

Mások meg arra válaszoltak, hogy "Hogy mentettétek volna a helyzetet?" + video.

Ez egy másik kérdés. Ahogy többen is írták, ez az őrült száguldozás, amit a fickó művelt elkerülendő és összességében a kialakult helyzet, amiben a padkára hajtás nem a legnagyobb probléma volt, nem volt kezelhető. Erről én nem írtam, mert ez szerintem triviális.

De ez a komment már részemről is csak vita a vita kedvéért. Csak azért fejtettem ki a szempontjaimat, mert azt írtad, hogy nem érted az ilyen embereket.

2022. febr. 23. 13:31
 24/28 anonim ***** válasza:

#7: Mégis mit kellene tudni? Ehhez nem kell nagy ész. Kb. ha nem pánikol be az ember, mint a sofőr a videón, simán menthető a helyzet komolyabb rutin nélkül is

2022. febr. 23. 14:12
 25/28 anonim ***** válasza:
Sztem kamikaze volt.
2022. febr. 23. 14:23
 26/28 anonim ***** válasza:

A kérdés kifejtése egy konkrét helyzetre vonatkozott.

Most ez olyan, mintha megkérdezné valaki, hogyan lehet kiugrani az ablakon sérülés nélkül. Majd belinkelne egy videót, ahol a tizedikről ugrik valaki és fejjel érkezik a betonra.

Te meg leírnád, hogy talpra kell érkezni és macskabukfenccel tompítani az esést.

Igen, lehet így is ha az ablakod 1 méterre van a talajtól, de attól még a tizedikről kiugorva csak úgy tudod elkerülni a biztos halált, hogy nem ugrasz ki.

De nyilván az nem triviális ki honnan ugrik :D

2022. febr. 23. 16:09
 27/28 A kérdező kommentje:

Emberek hasznaljatok mar a fejeteket! De pontositok, az volt a kerdes mit kell tenni ha valami miatt padkara fut az auto? Tudom le se kell menni, de nem ez volt kerdes! Annyira nem lehet ezt bonyolult ertelmezni.

Koszonom, aki ertelmesen valaszolt.

2022. febr. 23. 16:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Te nem ezt kérdezted.Az más,hogy most mented a kialakult helyzetet...
2022. febr. 23. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!